Isotech milliK, precise thermometer, scanner, controller

De milliK precisie thermometer van Isotech zet een nieuwe standaard neer wanneer het gaat om een referentie temperatuurmeter met een hoge nauwkeurigheid (High Accuracy < ±5ppm for PRTs, ±2μV for Thermocouples and ±1μA Transmitters).

De milliK is dan ook bij uitstek geschikt als kalibratiestandaard voor Platinum Resistance Thermometers (PRT’s), Thermistors, Thermocouple en Process Instrumentation (4-20mA) over het bereik van -270°C to 1820°C.

De milliK is voorzien van twee ingangen, geschikt voor SPRT’s, RTD’s, Thermistors of Thermokoppels. Daarnaast is er een derde kanaal voor het meten van temperatuursensoren met een 4-20mA stroom uitgang. Optioneel is het systeem, door toevoeging van een milliScanner, uit te breiden met 8 kanalen tot een maximale configuratie van een 33-kanaalsmeetsysteem. Vanuit de milliK temperatuurmeter is het mogelijk om Isotech baden en dry blocks aan te sturen en een lijst met setpoints te laten afwerken. Alle meetwaarden worden automatisch opgeslagen naar het interne geheugen of externe USB drive.

Op deze wijze is het heel eenvoudig om een (semi-) automatische kalibratieprocedure te doorlopen.
De meetgegevens worden opgeslagen in een CSV file die weer eenvoudig in te lezen is voor uiteindelijke rapportage.

Uiteraard is ook de milliK te combineren met de Isotech EasyCal kalibratiesoftware.

Voor gedetailleerde technische informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden