Isotech milliK, precise thermometer, scanner, controller

De milliK precisie thermometer van Isotech zet een nieuwe standaard neer wanneer het gaat om een referentie temperatuurmeter met een hoge nauwkeurigheid (High Accuracy < ±5ppm for PRTs, ±2μV for Thermocouples and ±1μA Transmitters).

De milliK is dan ook bij uitstek geschikt als kalibratiestandaard voor Platinum Resistance Thermometers (PRT’s), Thermistors, Thermocouple en Process Instrumentation (4-20mA) over het bereik van -270°C to 1820°C.

De milliK is voorzien van twee ingangen, geschikt voor SPRT’s, RTD’s, Thermistors of Thermokoppels. Daarnaast is er een derde kanaal voor het meten van temperatuursensoren met een 4-20mA stroom uitgang. Optioneel is het systeem, door toevoeging van een milliScanner, uit te breiden met 8 kanalen tot een maximale configuratie van een 33-kanaalsmeetsysteem. Vanuit de milliK temperatuurmeter is het mogelijk om Isotech baden en dry blocks aan te sturen en een lijst met setpoints te laten afwerken. Alle meetwaarden worden automatisch opgeslagen naar het interne geheugen of externe USB drive.

Op deze wijze is het heel eenvoudig om een (semi-) automatische kalibratieprocedure te doorlopen.
De meetgegevens worden opgeslagen in een CSV file die weer eenvoudig in te lezen is voor uiteindelijke rapportage.

Uiteraard is ook de milliK te combineren met de Isotech EasyCal kalibratiesoftware.

Voor gedetailleerde technische informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden