Isotech milliK, precise thermometer, scanner, controller

De milliK precisie thermometer van Isotech zet een nieuwe standaard neer wanneer het gaat om een referentie temperatuurmeter met een hoge nauwkeurigheid (High Accuracy < ±5ppm for PRTs, ±2μV for Thermocouples and ±1μA Transmitters).

De milliK is dan ook bij uitstek geschikt als kalibratiestandaard voor Platinum Resistance Thermometers (PRT’s), Thermistors, Thermocouple en Process Instrumentation (4-20mA) over het bereik van -270°C to 1820°C.

De milliK is voorzien van twee ingangen, geschikt voor SPRT’s, RTD’s, Thermistors of Thermokoppels. Daarnaast is er een derde kanaal voor het meten van temperatuursensoren met een 4-20mA stroom uitgang. Optioneel is het systeem, door toevoeging van een milliScanner, uit te breiden met 8 kanalen tot een maximale configuratie van een 33-kanaalsmeetsysteem. Vanuit de milliK temperatuurmeter is het mogelijk om Isotech baden en dry blocks aan te sturen en een lijst met setpoints te laten afwerken. Alle meetwaarden worden automatisch opgeslagen naar het interne geheugen of externe USB drive.

Op deze wijze is het heel eenvoudig om een (semi-) automatische kalibratieprocedure te doorlopen.
De meetgegevens worden opgeslagen in een CSV file die weer eenvoudig in te lezen is voor uiteindelijke rapportage.

Uiteraard is ook de milliK te combineren met de Isotech EasyCal kalibratiesoftware.

Voor gedetailleerde technische informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden