De Nieuwe 3000A AC stroombron van Elettrotest

Elettrotest lanceert de nieuwe 3000A-3V AC stroombron; de TCS: Test Current Supply.

De eigenschappen van deze eerste uitvoering van de nieuwe TCS familie zijn:

  • Zeer lage stroomvervorming bij welke belasting dan ook
  • Zeer hoge stabiliteit van de uitgangsstroom: <0,1%
  • Continubedrijf bij de nominale stroomsterkte
  • Uitgangsfrequentie 10-80 Hz
  • Analoge en digitale interface

De uitgangsstroom van de TCS is gegarandeerd perfect sinusvormig met een vervorming van minder dan 0,1%, ongeacht de belasting. De waarde van de uitgangsspanning wordt perfect stabiel gehouden binnen 0,1% met lineaire belasting en vollast. De belasting voor de TCS mag variëren van een zuivere capaciteit tot een zuivere inductie.

Verder is deze stroombron in staat om de spanning stabiel te houden met in de tijd variërende belastingen, zoals bijvoorbeeld pulserende belasting. En dat binnen een halve periode.

Toepassingen

Deze AC stroombron is een passende oplossing voor een breed scala aan toepassingen met veeleisende behoeften zoals:

  • Ferromagnetische materialen testen
  • Stroomopnemers testen
  • Testen van schakelaars, magneetschakelaars, connectoren, kabels en overal waar u een hoge stroomsterkte met zeer hoge precisie moet beheren.

Voor gedetailleerde technische informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren u graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden