Elektronisch belasten nu mogelijk vanaf 0V

Bij 0 Volt stroom dissiperen. Dat is toch niet mogelijk, hoor ik u zeggen. Dat klopt, maar toch is het H&H gelukt om het werkgebied van een aantal modellen uit de H&H PLI serie, elektronische belastingen, terug te brengen tot een bijna kortsluiting (10 mV).

De ZERO Volt modellen

De zogenaamde ZERO Volt modellen uit de PLI serie zijn leverbaar vanaf 1.000W (60A) tot 17.000W (720A) en geschikt voor spanningen tot 60Vdc. Met als ondergrens 10 mV. Dit maakt deze elektronische belastingen uitermate geschikt voor het testen van bijvoorbeeld Brandstof Cellen waarbij cel spanningen van < 1V voorkomen. De relatief hoge stromen bij dergelijk lage werk-spanningen stellen nogal wat eisen aan de elektrische verbindingen en bekabeling. Het is daarom ook van groot belang om de optredende spanningsval over de bekabeling te compenseren. De ZERO Volt modellen uit de H&H PLI serie zijn geschikt om een spanningsval tot 0.5V te compenseren.

Een elektronische DC belasting wordt met name gebruikt voor het testen van DC voedingen, brandstof cellen, accu’s, batterijen, etc. Voor de laatste toepassing heeft de PLI unit nog een specifieke functie om de interne weerstand van de batterij of accu te bepalen.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden