Dat het Bi-directionele DC power supply eindelijk volwassen is geworden bewijst ITECH met haar nieuwe, 2 kwadrant, IT6000C serie. Een volwaardig DC power supply (source) en een elektronische belasting (sink), met energy terug levering. Dit regeneratieve ontwerp draagt dan ook bij aan een forse energie besparing en warmte ontwikkeling.

De IT6000C is nu al leverbaar in 7 spannings bereiken beginnend bij 80Vdc tot maar liefst 2.250Vdc. Verder beschikt dit bi-directionele programmeerbare power supply over een krachtige functionaliteit met uitstekende specificaties. Opvallend is de naadloze overgang van de Source naar de Sink mode. De standaard ingebouwde arbitrary golfvorm generator maakt het mogelijk om de veelzijdige functionaliteit en krachtige prestaties van de IT6000C serie snel en optimaal te benutten. Tevens ondersteunt deze de import van LIST files via de USB poort aan de voorzijde. Remote bediening is mogelijk via de standaard ingebouwde USB/CAN/LAN/digital IO communicatie interfaces.

Het Bi-directionele concept met een instelbare Ri maakt de ITECH 6000C geschikt als batterij emulator, Solar Array Simulator en is natuurlijk uitermate geschikt voor de simulatie van bi-directionele DC grid’s in vele toepassingen. Diverse instelbare parameters maken het mogelijk om I-V curves te simuleren en om laad en ontlaad karakteristieken te definiëren. Speciaal voor de automotive applicaties is de IT6000C Bi-directionele DC power supply al voorzien van ingebouwde spannings vormen conform DIN 40839, ISO-16750-2 en ISO21848.

Voor uitgebreide specificaties van dit product verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden