Met het model R&S®NGL200 heeft Rohde&Schwarz een bi-directionele Lab voeding toegevoegd aan haar lijn met, laboratorium, DC power supplies.

Mede dankzij de hoge nauwkeurigheid is de NGL200 perfect voor uitdagende toepassingen. De 2 kwadrant, lineaire eindtrap maakt het mogelijk om zowel stroom te leveren (source mode) als te dissiperen. (Sink mode) en is dus uitstekend geschikt om batterijen te emuleren. Mede door de uitmuntende ruis en rimpel specificaties is de NGL200 dan ook een welkome aanvulling in elk R&D lab.

De R&S® NGL200 is beschikbaar met 1 of 2 galvanisch gescheiden uitgangen, elk met een vermogen van maximaal 60Watt. De meetfuncties voor spanning, stroom en vermogen hebben een resolutie tot 6½ digits en dat maakt het gebruik van een externe multimeter in veel gevallen overbodig. De minimale overshoot en een recovery time van < 30 µs maakt dit bi-directionele power supply, model NLG200, geschikt voor bijvoorbeeld de karakterisatie van halfgeleiders bij de ontwikkeling van vermogens versterkers en in diverse Iot en batterij applicaties.

Voor uitgebreide specificaties van dit product verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden