Met de recente introductie van de IT8000 Programmeerbare Regeneratieve Belasting serie bewijst ITECH opnieuw goed in te kunnen spelen op vragen vanuit de markt.

De IT8000 programmeerbare regeneratieve belasting beantwoord dan ook aan de behoefte om energie besparende belastingstesten uit te kunnen voeren in onder andere energy storage applicaties zoals high power UPS, storage battery, PV battery, EV en Fuel Cell.

Het modulaire concept en de hoge vermogensdichtheid kenmerkt de IT8000 programmeerbare regeneratieve serie DC belastingen. Dit komt tot uiting in een 18 kW unit met een hoogte van slechts 3U. Door het parallel schakelen in een master – slave configuratie zijn vermogens haalbaar tot maar liefst 1.152 kW! De IT8000 Programmeerbare Regeneratieve Belasting is nu al leverbaar in zes spanning bereiken beginnend bij 80Vdc tot maar liefst 2.250Vdc tot stromen van ruim 2.040A. Tevens ondersteunt deze de import van LIST files via de USB poort aan de voorzijde. Remote bediening is mogelijk via de standaard ingebouwde USB/CAN/LAN en digital IO communicatie interfaces.

Deze elektronische belasting serie van ITECH stelt de gebruiker in staat om de meest uiteenlopende belastings profielen te simuleren waarbij de geconsumeerde energie wordt terug geleverd aan het grid. Dit ontwerp draagt dan ook bij in een aanzienlijke besparing op het gebruik van energie en in de soms noodzakelijke extra koelings faciliteiten.

Voor uitgebreide specificaties van dit product verwijzen wij u graag naar de datasheet of de productpagina.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden