Met de recente introductie van de IT8000 serie, hoog vermogen, regeneratieve DC belastingen, bewijst ITECH opnieuw goed in te kunnen spelen op vragen vanuit de markt.

De IT8000 programmeerbare regeneratieve belasting beantwoord dan ook aan de behoefte om energie besparende belastingstesten uit te kunnen voeren in onder andere energy storage applicaties zoals high power UPS, storage battery, PV battery, EV en Fuel Cell.

Het modulaire concept en de hoge vermogensdichtheid kenmerkt de IT8000 serie DC belastingen. Dit komt tot uiting in een 18 kW unit met een hoogte van slechts 3U. Door het parallel schakelen in een master – slave configuratie zijn vermogens haalbaar tot maar liefst 1.152 kW! De IT8000 is nu al leverbaar in zeven spannings bereiken beginnend bij 80Vdc tot maar liefst 2.250Vdc tot stromen van ruim 2.040A. Tevens ondersteunt deze de import van LIST files via de USB poort aan de voorzijde. Remote bediening is mogelijk via de standaard ingebouwde USB/CAN/LAN en digital IO communicatie interfaces.

Deze elektronische belasting serie van ITECH stelt de gebruiker in staat om de meest uiteenlopende belastings profielen te simuleren waarbij de geconsumeerde energie wordt terug geleverd aan het grid. Dit ontwerp draagt dan ook bij in een aanzienlijke besparing op het gebruik van energie en in de soms noodzakelijke extra koelings faciliteiten.

Voor uitgebreide specificaties van dit product verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden