Met het model R&S® NGL200 heeft Rohde&Schwarz een bi-directionele Lab voeding toegevoegd aan haar lijn met, laboratorium, DC power supplies.

Mede dankzij de hoge nauwkeurigheid is de NGL200 perfect voor uitdagende toepassingen. De 2 kwadrant, lineaire eindtrap maakt het mogelijk om zowel stroom te leveren (source mode) als te dissiperen. (Sink mode) en is dus uitstekend geschikt om batterijen te emuleren. Mede door de uitmuntende ruis en rimpel specificaties is de NGL200 dan ook een welkome aanvulling in elk R&D lab.

De R&S® NGL200 is beschikbaar met 1 of 2 galvanisch gescheiden uitgangen, elk met een vermogen van maximaal 60Watt. De meetfuncties voor spanning, stroom en vermogen hebben een resolutie tot 6½ digits en dat maakt het gebruik van een externe multimeter in veel gevallen overbodig. De minimale overshoot en een recovery time van < 30 µs maakt dit bi-directionele power supply, model NLG200, geschikt voor bijvoorbeeld de karakterisatie van halfgeleiders bij de ontwikkeling van vermogens versterkers en in diverse Iot en batterij applicaties.

Voor uitgebreide specificaties van dit product verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden