Cinergia heeft een nieuw model op de markt gebracht waarbij alle vorige modellen worden gecombineerd in één unit. Zo heeft u dus een Grid emulator, een regeneratieve AC load, een DC voeding, een bipolaire voeding, een regeneratieve DC load, een batterij simulator, een batterij tester, een PV emulator en een hoog vermogen versterker (hardware in the loop applicaties) in één instrument. En dan met specificaties per functionaliteit die u alleen bij de meest geavanceerde modellen ziet van de concurrentie.

Zo kunt u bij de grid emulator per fase de amplitude variëren maar ook verschillende harmonische vervorming creëren. En is er ook een mogelijkheid van een vrij te programmeren frequentie tot 2500Hz. Standaard zijn er test protocollen voor onder andere de IEC61000 normen en Semi F47. Ook kunt u de unit als een enkel kanaals of drie kanaals versterker gebruiken. Omdat de unit regeneratief is kunnen hiermee ook perfect zonne- en wind invertors worden getest. Maar ook bidirectionele laders voor elektrische auto’s, bussen en vrachtauto’s.

En dan kunt u met diezelfde unit bijvoorbeeld de batterij capaciteit testen of de unit gebruiken als batterij emulator om de achterliggende electronica te testen.

De vermogens van deze units lopen van 15kVA tot 200kVA per unit. In het unieke plus2 platvorm kunt u ook meerdere unit parallel schakelen waardoor vermogens tot >2MW mogelijk zijn. De hardware wordt ondersteund met een uitgebreid software pakket voor de verschillende functies. Ook is directe aansturing mogelijk via Mobus commando’s of vanuit NI Labview.

Kortom een bijzonder veelzijdige voeding / load voor al uw high power applicaties.

Voor uitgebreide specificaties van dit product verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden