Cinergia heeft een nieuw model op de markt gebracht waarbij alle vorige modellen worden gecombineerd in één unit, Cinergia GE/EL versie AC/DC Plus 2. Zo heeft u dus een Grid emulator, een regeneratieve AC load, een DC voeding, een bipolaire voeding, een regeneratieve DC load, een batterij simulator, een batterij tester, een PV emulator en een hoog vermogen versterker (hardware in the loop applicaties) in één instrument. En dan met specificaties per functionaliteit die u alleen bij de meest geavanceerde modellen ziet van de concurrentie.

Zo kunt u bij de grid emulator per fase de amplitude variëren maar ook verschillende harmonische vervorming creëren. En is er ook een mogelijkheid van een vrij te programmeren frequentie tot 2500Hz. Standaard zijn er test protocollen voor onder andere de IEC61000 normen en Semi F47. Ook kunt u de unit als een enkel kanaals of drie kanaals versterker gebruiken. Omdat de unit regeneratief is kunnen hiermee ook perfect zonne- en wind invertors worden getest. Maar ook bidirectionele laders voor elektrische auto’s, bussen en vrachtauto’s.

En dan kunt u met diezelfde unit bijvoorbeeld de batterij capaciteit testen of de unit gebruiken als batterij emulator om de achterliggende electronica te testen.

De vermogens van deze units lopen van 15kVA tot 200kVA per unit. In het unieke plus2 platvorm kunt u ook meerdere unit parallel schakelen waardoor vermogens tot >2MW mogelijk zijn. De hardware wordt ondersteund met een uitgebreid software pakket voor de verschillende functies. Ook is directe aansturing mogelijk via Mobus commando’s of vanuit NI Labview.

Kortom een bijzonder veelzijdige voeding / load voor al uw high power applicaties.

Voor uitgebreide specificaties van dit product verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden