Rohde & Schwarz heeft met de introductie van de R&S NGM200 een bi-directioneel, programmeerbaar power supply ontwikkelt, speciaal bedoelt voor engineers welke zich bezig houden met de ontwikkeling van batterij gevoede apparatuur. Het R&S NGM200 power supply is beschikbaar in een 1 en 2 kanaals uitvoering, geschikt voor spanningen tot 20V en stromen tot 6A.

Voor elk batterij aangedreven apparaat biedt het simuleren van veranderingen in de prestaties van de batterij uitvoer realistische condities in verschillende stadia van de levensduur van de batterij. Met de geïntegreerde batterij model editor in hetR&S NGM200 power supply, kunnen gebruikers hun eigen batterij modellen maken door batterij kenmerken te definiëren, zoals de laadtoestand, open-circuitspanning en serieweerstand. Vooraf gedefinieerde gegevenssets voor de gangbare batterijtypen Lood, Lithium-Ion, Nikkel-Cadmium of Nikkel-Metaal hydride zijn inbegrepen.

Verder kenmerkt het NGM200 power supply zich verder door de toevoeging van nieuwe functies waaronder een ingebouwde digitale multimeter, een Fastlog functie tot in het µs bereik, de batterij simulatie optie,  en een verbeterde read-back functie tot een resolutie van 10 nA / 5 µV in de lage bereiken.

De R&S NGM200 is familie van de vergelijkbare R&S NGL200 en is, dankzij de hoge nauwkeurigheid, inzetbaar voor uitdagende toepassingen. De 2 kwadrant, lineaire eindtrap maakt het mogelijk om zowel stroom te leveren (source mode) als te dissiperen (Sink mode). Mede door de uitmuntende ruis en rimpel specificaties is de NGM200 dan ook een welkome aanvulling in elk R&D lab.

Voor uitgebreide specificaties van dit product verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden