Rohde & Schwarz heeft met de introductie van de R&S NGM200 een bi-directioneel, programmeerbaar power supply ontwikkelt, speciaal bedoelt voor engineers welke zich bezig houden met de ontwikkeling van batterij gevoede apparatuur. Het R&S NGM200 power supply is beschikbaar in een 1 en 2 kanaals uitvoering, geschikt voor spanningen tot 20V en stromen tot 6A.

Voor elk batterij aangedreven apparaat biedt het simuleren van veranderingen in de prestaties van de batterij uitvoer realistische condities in verschillende stadia van de levensduur van de batterij. Met de geïntegreerde batterij model editor in hetR&S NGM200 power supply, kunnen gebruikers hun eigen batterij modellen maken door batterij kenmerken te definiëren, zoals de laadtoestand, open-circuitspanning en serieweerstand. Vooraf gedefinieerde gegevenssets voor de gangbare batterijtypen Lood, Lithium-Ion, Nikkel-Cadmium of Nikkel-Metaal hydride zijn inbegrepen.

Verder kenmerkt het NGM200 power supply zich verder door de toevoeging van nieuwe functies waaronder een ingebouwde digitale multimeter, een Fastlog functie tot in het µs bereik, de batterij simulatie optie,  en een verbeterde read-back functie tot een resolutie van 10 nA / 5 µV in de lage bereiken.

De R&S NGM200 is familie van de vergelijkbare R&S NGL200 en is, dankzij de hoge nauwkeurigheid, inzetbaar voor uitdagende toepassingen. De 2 kwadrant, lineaire eindtrap maakt het mogelijk om zowel stroom te leveren (source mode) als te dissiperen (Sink mode). Mede door de uitmuntende ruis en rimpel specificaties is de NGM200 dan ook een welkome aanvulling in elk R&D lab.

Voor uitgebreide specificaties van dit product verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden