Magna-Power Electronics, wereldleider in programmeerbare DC power supplies, heeft 35 nieuwe modellen toegevoegd aan haar bestaande series met programmeerbare DC power supplies. De nieuwe, volledig geïsoleerde, 3.000Vdc, 5.000Vdc en 6.000Vdc modellen zijn toegevoegd aan vier bestaande series en komen beschikbaar in vermogens van 2.0kW tot 1000kW+.

Deze nieuwe hoogspanningsvoedingen worden aangeboden in dezelfde fysieke afmetingen als de bestaande modellen van Magna-Power met dezelfde vermogens classificaties. Deze behoort tot de hoogste vermogensdichtheid die op de markt beschikbaar is voor hoogspanningsproducten.

De productlijn van Magna-Power omvat nu maar liefst 500 standaard programmeerbare DC power supplies. Dit met een vermogensbereik van 1.5kW tot 1.000kW+ in een spanningsbereik van 0-5 Vdc tot 0-10.000Vdc en een stroombereik van 0.2Adc tot 24.000Adc! De bediening van dezer power supplies is mogelijk via het frontpaneel, via LXI TCP/IP Ethernet, IEEE-488 GPIB, USB en RS-485 of via de 37 pin’s, geïsoleerde analoge I/O connector.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de nieuwe datasheets van de Magna Power XR, TS, MS en MT series.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden