De Itech IT-M7700 High Performance programmeerbare AC voedingen combineren intelligentie met een grote mate aan flexibiliteit in een compacte behuizing.
De ingebouwde power meter en de arbitraire golfvorm generator zorgen ervoor dat de IT-M7700 breed inzetbaar is voor de meest veeleisende toepassingen. Denk hierbij aan het simuleren van een verstoorde netspanning, voor het testen van vitale medische apparatuur maar ook bijvoorbeeld voor het uitvoeren van de conformiteitstesten van de elektronica in een vliegtuig. Ook voor het uitvoeren van IEC standaard testen op huishoudelijke apparaten kan de IT-M7700 een uitkomst bieden.

Wat maakt de ITECH IT-M7700 zo bijzonder?

De IT-M7700 is voor als nog leverbaar in twee modellen met vermogens van 300VA en 600VA.
Beide voedingen passen in een ½ wide 19” rack module van 1U hoog. Dit maakt de voeding dan ook zeer interessant voor inbouw in automatische testsystemen.

In AC mode kan een frequentie tot 1000Hz gegenereerd worden. Daarnaast kan de voeding ook in DC mode functioneren en is er zelfs een AC+DC mode waarbij moeiteloos een DC-offset aan een AC signaal meegegeven kan worden. Met de bijgeleverde software kan je eenvoudig elke soort golfvorm en ook arbitraire golfvorm creëren. Met behulp van de LIST mode maak je bijvoorbeeld sequenties met verschillende instellingen en golfvormen voor specifieke testen.

Software

De software maakt het ook mogelijk om EMC testen uit te voeren volgens IEC normen 61000-4-11, 13, 14, 17 en 28. Ook commerciële en militaire luchtvaart conformiteitstesten volgens ABD 0100, ABD A350, ABD AMD24, Boeing 787, DO-160D, MIL-STD-704F en 1399-300B zitten standaard in de software geprogrammeerd. De ingebouwde powermeter maakt het daarbij mogelijk om eenvoudig de spanning, stroom, frequentie, actief vermogen en arbeidsfactor te meten.

De uitgebreide IT-M7700 is een bijzonder complete AC voeding / DC voeding / Harmonische generator en Power analyzer in één. Een echte alleskunner.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de IT-M7700.

Zie ook de specificaties van de overige IT-M modellen:

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden