Met de introductie van de nieuwe R&S NGP800 serie, twee- en vierkanaals DC power supply, wordt de inmiddels indrukwekkende lijn met power supplies van Rohde&Schwarz verder uitgebreid.

De R&S NGP800 is de oplossing voor test- en meettoepassingen waarbij meerdere, onafhankelijke, DC voedingen nodig zijn. Geïntegreerd in een enkele behuizing krijgt de gebruiker de beschikking over vier onafhankelijke DC spanningen met maximale flexibiliteit voor spanningen tot 250V, stromen tot 80A en een vermogen tot 800W.

Elk kanaal van de NGP800 levert tot 200W met een maximum van 20A of 64V, dus ook geschikt voor 48V toepassingen binnen de automotive sector en de industrie. De trackingfunctie maakt het mogelijk voor gebruikers om spanning en stroom tegelijkertijd aan te passen op geselecteerde kanalen. Alle uitgangen werken in een constante voltage (CV) of constante current (CC) mode. De bediening gaat via het opvallende 5” grote touch screen waarop ook gedetailleerde statistieken worden weergegeven.

Bovendien bevat de R&S NGP800 functies voor het registreren van spanning-, stroom- en vermogenswaarden. Logging van gegevens kan eenvoudig worden geëxporteerd als .CSV-bestanden voor nadere analyse of documentatie. Optionele digitale I/O en analoge ingangsinterfaces breiden het toepassingsgebied verder uit.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de R&S NGP800.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden