Met de introductie van de nieuwe R&S NGP800 serie, twee- en vierkanaals DC power supply, wordt de inmiddels indrukwekkende lijn met power supplies van Rohde&Schwarz verder uitgebreid.

De R&S NGP800 is de oplossing voor test- en meettoepassingen waarbij meerdere, onafhankelijke, DC voedingen nodig zijn. Geïntegreerd in een enkele behuizing krijgt de gebruiker de beschikking over vier onafhankelijke DC spanningen met maximale flexibiliteit voor spanningen tot 250V, stromen tot 80A en een vermogen tot 800W.

Elk kanaal van de NGP800 levert tot 200W met een maximum van 20A of 64V, dus ook geschikt voor 48V toepassingen binnen de automotive sector en de industrie. De trackingfunctie maakt het mogelijk voor gebruikers om spanning en stroom tegelijkertijd aan te passen op geselecteerde kanalen. Alle uitgangen werken in een constante voltage (CV) of constante current (CC) mode. De bediening gaat via het opvallende 5” grote touch screen waarop ook gedetailleerde statistieken worden weergegeven.

Bovendien bevat de R&S NGP800 functies voor het registreren van spanning-, stroom- en vermogenswaarden. Logging van gegevens kan eenvoudig worden geëxporteerd als .CSV-bestanden voor nadere analyse of documentatie. Optionele digitale I/O en analoge ingangsinterfaces breiden het toepassingsgebied verder uit.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de R&S NGP800.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden