De IT-M3100 ultra compacte DC voedingen herbergen een hoop power en precisie in een zeer compacte behuizing van ½ 19” rack breedte en 1U hoogte. De voedingen zijn verkrijgbaar in zes spanning bereiken (20, 30, 80, 150, 300 en 600V) en dan met een vermogen van 400W of 850W. Voor hogere vermogens kunnen er tot 4 units parallel geschakeld worden (Master–Slave).Deze units zijn gebaseerd op het constant power principe. Zo heeft u bijvoorbeeld bij het model IT-M3112 een vermogen van 400W, een maximale spanning van 80V en een maximale stroom van 22A. Bij een spanning instelling van 18,2V heeft u dus nog altijd het maximale vermogen van 400W. Dit maakt de voeding uitermate flexibel over een breed spanning / stroom bereik.

Dankzij het doordachte multi-channel ontwerp van de IT-M3100 is het mogelijk om tot 16 units met  één enkele connectie interface volledig onafhankelijk van elkaar aan te sturen. Dit maakt de IT-M3100 uitermate geschikt voor plaats besparende inbouw in automatische test systemen waar er behoefte is om meerdere DC spanningen simultaan te genereren. Duurtesten uitvoeren op meerdere apparaten of onderdelen tegelijkertijd is natuurlijk ook mogelijk. Denk hierbij aan DC-DC convertoren en batterijen. Maar ook voor het automatisch functioneel testen van meerdere moederborden die van de productielijn rollen.

Batterijtesten

Specifiek voor het testen van batterijen beschikt de IT-M3100 over een batterij-functie waarbij het mogelijk is parameters in te stellen en te monitoren. Denk hierbij onder andere aan spanning, stroom, capaciteit en laadtijd. Indien er parameters overschreden worden stopt de voeding de laadcyclus, zo wordt een veilige manier van werken gegarandeerd. Door het modulaire ontwerp en Itech‘s gepatenteerde technologie voor zijventilatie is de IT-M3100 makkelijk stapelbaar zonder extra accessoires. Zo zijn meerdere voedingen ook heel goed bruikbaar op de testbanken van design engineers voor het testen en ontwikkelen van elektronische ontwerpen.

Opties

Eenvoudig programmeren van verschillende variabelen per sequentie in de LIST mode en het variabel instellen van de stijg-en daaltijden van de uitgangsstroom. Ook high speed testen behoren ook tot de uitgebreide mogelijkheden van de Itech IT-M3100 serie. Communicatie is mogelijk met de RS232, RS485, CAN, LAN, USB_TMC en VCP interfaces.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de IT-M3100.

Zie ook de specificaties van de overige IT-M modellen:

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden