Itech brengt met de IT-M3600 Regeneratieve Power Systeem een gloednieuwe innovatieve en geavanceerde technologie op de markt. De Itech IT-M3600 combineert een bi-directionele voeding en een regeneratieve elektronische belasting in een behuizing. Alleen één knop is nodig om te schakelen tussen deze twee functies. Dit betekent dat het niet alleen kan worden gebruikt als een stand-alone voeding om stroom te leveren; maar ook als een onafhankelijke elektronische belasting om energie te zinken en terug te voeren aan het lokale net met een hoge efficiënte (tot 95%). De IT-M3600 is een baanbrekend hightech product en eco-vriendelijk. Dit door de warmteafvoer te elimineren tot een minimum niveau met een kosten besparing tot gevolg. Het regeneratieve IT-M3600 power systeem kan volledig bijdragen aan de bescherming van het milieu door het verminderen van de CO2-uitstoot.

Meerdere kanalen

Het doorbreken van de traditionele technologische barrières geeft het IT-M3600 Regeneratieve Power Systeem haar flexibele modulaire ontwerp, wat resulteert in een ultra-compacte behuizing van slechts 1U half-rack. Het ondersteunt multi-channel output configuraties waarbij elk kanaal in parallelmode is te synchroniseren. De gebruikers kunnen elk kanaal configureren volgens de testvereisten van DUT. De IT-M3600 kan tot 16*16 kanalen uitvoeren, terwijl het traditionele instrument maximaal 32 kanalen ondersteunt. Bovendien kunnen meerdere kanalen parallel worden aangesloten om het vermogens test bereik uit te breiden. Het kan daarom dus handig zijn om meerdere eenheden in het systeem te integreren. De testefficiëntie is met twee keer verhoogd, wat uw energie en kosten grotendeels bespaart.

Testen

Het volledige gamma van modellen ondersteunt het om meerdere eenheden te stapelen en parallel te schakelen. De nieuwe serie zal de gebruikers in staat stellen om te innoveren en de technologische vooruitgang sneller en nauwkeuriger te implementeren. Door de ingebouwde batterij testfunctie is deze IT-M3600 serie uitermate geschikt voor meerdere, of meer kanaals, oplaad- en ontlaad tests voor batterijen en accu’s. Elke unit kan volledig onafhankelijk en zeer eenvoudig te bedienen.

Tijdens de ontlaad test is er een energie terugwinning efficiëntie tot wel 95% te behalen, wat direct bijdraagt in het besparen van de elektriciteitskosten.

CC/CV Modus

De Itech IT-M3600 biedt innovatieve CC / CV prioriteit instelling om de compatibiliteit te maximaliseren met verschillende loop kenmerken worden getest, waardoor bedrijven of universiteiten besparen op apparatuur inkoopkosten. Onder de prioriteitsmodus van CV kan de Itech IT-M3600 een hogere spanningsklimsnelheid verkrijgen. Overschakelen naar CC prioriteit modus, kan realiseren dat er geen overschrijding is van de startstroom. Deze is geschikt voor halfgeleider testen die gevoelig zijn voor stroom, zoals bijvoorbeeld laserchips.

De serie vormt een familie van bi-directionele, regeneratieve power systemen met uitstekende prestaties en is voorzien van een hoge precisie output en meting. Het systeem is uitermate geschikt voor verschillende tests op meerdere gebieden, zoals multi-module batterijtest, multi-channel power test, inspectie, kwaliteit en ontwerp verificatie onderzoek.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden