Itech brengt met de IT-M3600 Regeneratieve Power Systeem een gloednieuwe innovatieve en geavanceerde technologie op de markt. De Itech IT-M3600 combineert een bi-directionele voeding en een regeneratieve elektronische belasting in een behuizing. Alleen één knop is nodig om te schakelen tussen deze twee functies. Dit betekent dat het niet alleen kan worden gebruikt als een stand-alone voeding om stroom te leveren; maar ook als een onafhankelijke elektronische belasting om energie te sinken en terug te voeren aan het lokale net met een hoge efficiëntie (tot 95%). De IT-M3600 is een baanbrekend hightech product en eco-vriendelijk. Dit door de warmteafvoer te elimineren tot een minimum niveau met een kosten besparing tot gevolg. Het regeneratieve IT-M3600 power systeem kan volledig bijdragen aan de bescherming van het milieu door het verminderen van de CO2-uitstoot.

Meerdere kanalen

Het doorbreken van de traditionele technologische barrières geeft het IT-M3600 Regeneratieve Power Systeem haar flexibele modulaire ontwerp, wat resulteert in een ultra-compacte behuizing van slechts 1U half-rack. Het ondersteunt multi-channel output configuraties waarbij elk kanaal in parallelmode is te synchroniseren. De gebruikers kunnen elk kanaal configureren volgens de testvereisten van DUT. De IT-M3600 kan tot 16*16 kanalen uitvoeren, terwijl het traditionele instrument maximaal 32 kanalen ondersteunt. Bovendien kunnen meerdere kanalen parallel worden aangesloten om het vermogens testbereik uit te breiden. Het kan daarom dus handig zijn om meerdere eenheden in het systeem te integreren. De testefficiëntie is met twee keer verhoogd, wat uw energie en kosten grotendeels bespaart.

Testen

Het volledige gamma van modellen ondersteunt het om meerdere eenheden te stapelen en parallel te schakelen. De nieuwe serie zal de gebruikers in staat stellen om te innoveren en de technologische vooruitgang sneller en nauwkeuriger te implementeren. Door de ingebouwde batterij testfunctie is deze IT-M3600 serie uitermate geschikt voor meerdere, of meer kanaals, oplaad- en ontlaad tests voor batterijen en accu’s. Elke unit kan volledig onafhankelijk en zeer eenvoudig te bedienen.

Tijdens de ontlaadtest is er een energie terugwinning efficiëntie tot wel 95% te behalen, wat direct bijdraagt in het besparen van de elektriciteitskosten.

CC/CV Modus

De Itech IT-M3600 biedt innovatieve CC / CV prioriteit instelling om de compatibiliteit te maximaliseren met verschillende loop kenmerken worden getest, waardoor bedrijven of universiteiten besparen op apparatuur inkoopkosten. Onder de prioriteitsmodus van CV kan de Itech IT-M3600 een hogere spanningsklimsnelheid verkrijgen. Overschakelen naar CC prioriteit modus, kan realiseren dat er geen overschrijding is van de startstroom. Deze is geschikt voor halfgeleider testen die gevoelig zijn voor stroom, zoals bijvoorbeeld laserchips.

De serie vormt een familie van bi-directionele, regeneratieve power systemen met uitstekende prestaties en is voorzien van een hoge precisie output en meting. Het systeem is uitermate geschikt voor verschillende tests op meerdere gebieden, zoals multi-module batterijtest, multi-channel power test, inspectie, kwaliteit en ontwerp verificatie onderzoek.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Zie ook de specificaties van de overige IT-M modellen:

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden