TTMS is er in geslaagd om het productengamma op het gebied van voedingen aan te vullen met een nieuwe leverancier op het gebied van hoogspanningsvoedingen. ISEG is een Duitse fabrikant van precisie hoogspanningsvoedingen en modules voor zowel de industrie als research. Denk hierbij aan:

– DC hoogspanning voedingen tot 100kV, tot 10kW en meer.
– 1, 2, 3 en 4 kanaal voedingen met zowel positieve als negatieve polariteit.
– DC/DC hoogspanning modules.

Door de nieuwste technologie te gebruiken weet ISEG HV voedingen te produceren met een hoge efficiëntie (>93%) in een compact formaat. En met een uiterst hoge nauwkeurigheid. De twee of vier kanaals ISEG SHR unit heeft bijvoorbeeld een resolutie van 1mV bij 0-6000V en een ripple van <3mV. Een aantal modellen in de ISEG range kunnen ook gebruikt worden voor het laden van capaciteiten. En door middel van de extended range optie is dat ook nog eens sneller of met een kleinere voeding te realiseren.

Kortom een bijzondere nieuwe lijn aan hoogspanning voedingen zodat wij u in de toekomst nog beter kunnen voorzien van de beste applicatie oplossingen op het gebied van DC voedingen.

Binnenkort zijn deze producten te vinden op onze website. Wilt u alvast kijken naar de voedingen dan verwijzen wij u graag door naar de website van ISEG.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden