TTMS is er in geslaagd om het productengamma op het gebied van voedingen aan te vullen met een nieuwe leverancier op het gebied van hoogspanningsvoedingen. ISEG is een Duitse fabrikant van precisie hoogspanningsvoedingen en modules voor zowel de industrie als research. Denk hierbij aan:

– DC hoogspanning voedingen tot 100kV, tot 10kW en meer.
– 1, 2, 3 en 4 kanaal voedingen met zowel positieve als negatieve polariteit.
– DC/DC hoogspanning modules.

Door de nieuwste technologie te gebruiken weet ISEG HV voedingen te produceren met een hoge efficiëntie (>93%) in een compact formaat. En met een uiterst hoge nauwkeurigheid. De twee of vier kanaals ISEG SHR unit heeft bijvoorbeeld een resolutie van 1mV bij 0-6000V en een ripple van <3mV. Een aantal modellen in de ISEG range kunnen ook gebruikt worden voor het laden van capaciteiten. En door middel van de extended range optie is dat ook nog eens sneller of met een kleinere voeding te realiseren.

Kortom een bijzondere nieuwe lijn aan hoogspanning voedingen zodat wij u in de toekomst nog beter kunnen voorzien van de beste applicatie oplossingen op het gebied van DC voedingen.

Binnenkort zijn deze producten te vinden op onze website. Wilt u alvast kijken naar de voedingen dan verwijzen wij u graag door naar de website van ISEG.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden