De Itech IT-M3200 Hoge Precisie DC voedingen maken deel uit van de veelzijdige IT-M3000 serie. Deze ultra compacte DC voedingen herbergen veel power en precisie in een zeer compacte behuizing van ½ wide 19” rack module van 1U hoog. De IT-M3200 is leverbaar in een 100W, 200W en 360W uitvoering bij een spanning en stroom bereik van 0-60Vdc en 0-10A en uitvoeringen van 0-20Vdc en 0-20A. Kenmerkend voor deze hoge precisie voeding is de programmeerbare resolutie van 1mV en 1 mA, de 10 nA meet resolutie en stabiliteit. Daarbij zijn de voedingen beveiligd tegen OVP/OCP/OTP/OPP/UVP/UCP.

Mogelijkheden Itech IT-M3200 Hoge Precisie DC voedingen

Om te voldoen aan de huidige meetbehoeften vanaf het Ampère tot micro-ampère niveau biedt de IT-M3200 een multi-level bereik (Low/Middle/High/Auto). Opvallend is de 10 nA resolutie van de stroommeting in het lage, 100uA bereik. Deze functie maakt de IT-M3200 geschikt voor testen op het gebied van 5G, voor draagbare apparaten en andere producten met een laag energieverbruik. De LIST functie biedt de mogelijkheid om spanning en/of stroom vormen te definiëren waarbij ook de stijg- en daaltijden instelbaar zijn. Deze hoge precisie voedingen ondersteunen diverse communicatie protocollen waaronder, CANOPEN, LXI, SCPI. Optioneel zijn er vijf typen interfaces beschikbaar remote control via: RS232, CAN, LAN, GPIB, USB_TMC, USB_VCP, RS485 en analoog.

Door het modulaire ontwerp en Itech’s gepatenteerde technologie voor zijventilatie is de IT-M3200 makkelijk stapelbaar zonder extra accessoires. Zo zijn meerdere voedingen ook heel goed bruikbaar op de testbanken van design engineers voor het testen en ontwikkelen van elektronische ontwerpen en in ATE opstellingen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Zie ook de specificaties van de overige IT-M modellen:

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden