Itech IT-M3400 DC voedingen.

De Itech IT-M3400 DC voedingen blinken uit door hun veelzijdigheid, bedieningsgemak en hoge accuraatheid. En dit in een uiterst compacte behuizing van ½ wide 19” rack module van 1U hoog. De voedingen zijn leverbaar in vier verschillende spanning bereiken (0-60, 150, 300 en 600V) bij vermogens van 200W, 400W en 800W.

Sourcen & Sinken

De belangrijkste feature van de Itech IT-M3400 DC voedingen is toch wel het integreren van de functionaliteit van een bi-directionele voeding en van een regeneratieve elektronische belasting. De unit gaat automatisch razendsnel schakelen tussen voeding en belasting naargelang de omstandigheden en dit zonder stroom en spanning overshoot. Het regeneratieve karakter maakt van de IT-3400 ook nog eens een enorm efficiënte voeding. Het geabsorbeerde DC vermogen wordt omgezet naar AC en terug naar het elektriciteitsnet gevoerd met een efficiëntie van 90%. Hierdoor kan stevig worden bespaard op de airco- en ook de elektriciteitskosten.

Batterijen simuleren en testen

Met de standaard software is het mogelijk om eenvoudig batterij te laden en ontladen. Met de uitgebreide ITS5300 software kan je ook uitgebreide drive cycle testen, life cycle testen, IR teste etc. uitvoeren. In samenwerking met de uitgebreide BSS2000 batterij simulatie software is de IT-M3400 voeding uitermate geschikt voor het simuleren van batterij modules. Specifieke eigenschappen van de batterij kunnen worden geprogrammeerd en daarmee kan vervolgens de elektronica rond de batterij worden getest. De specifieke batterij condities zijn dan heel eenvoudig te simuleren.

Multi Channel ATS systemen

Dankzij de mogelijkheid om verschillende Itech IT-M3400 voedingen parallel te schakelen kan een breed vermogen gebied afgedekt worden. Ook kunnen tot 16 kanalen onafhankelijk van elkaar of synchroon aangestuurd worden met slechts één enkele interface. Mede door het compacte ontwerp maakt dit van de IT-M3400 een uitstekende kandidaat voor inbouw in automatische test systemen om multi kanaals testen uit te voeren.

Ideaal om op grote schaal vermogenselektronica te testen zoals IGBT Power Modules of bi-directionele DC/DC convertoren die veelvuldig gebruikt worden in elektrische voertuigen.

De IT-M3400 serie is uiteraard leverbaar met de gangbare I/O interfaces en compatibel met de meeste communicatie protocollen.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag door naar de datasheet van de IT-M3400.

Zie ook de specificaties van de overige IT-M modellen:

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden