Itech IT-M3400 DC voedingen.

De Itech IT-M3400 DC voedingen blinken uit door hun veelzijdigheid, bedieningsgemak en hoge accuraatheid. En dit in een uiterst compacte behuizing van ½ wide 19” rack module van 1U hoog. De voedingen zijn leverbaar in vier verschillende spanning bereiken (0-60, 150, 300 en 600V) bij vermogens van 200W, 400W en 800W.

Sourcen & Sinken

De belangrijkste feature van de Itech IT-M3400 DC voedingen is toch wel het integreren van de functionaliteit van een bi-directionele voeding en van een regeneratieve elektronische belasting. De unit gaat automatisch razendsnel schakelen tussen voeding en belasting naargelang de omstandigheden en dit zonder stroom en spanning overshoot. Het regeneratieve karakter maakt van de IT-3400 ook nog eens een enorm efficiënte voeding. Het geabsorbeerde DC vermogen wordt omgezet naar AC en terug naar het elektriciteitsnet gevoerd met een efficiëntie van 90%. Hierdoor kan stevig worden bespaard op de airco- en ook de elektriciteitskosten.

Batterijen simuleren en testen

Met de standaard software is het mogelijk om eenvoudig batterij te laden en ontladen. Met de uitgebreide ITS5300 software kan je ook uitgebreide drive cycle testen, life cycle testen, IR teste etc. uitvoeren. In samenwerking met de uitgebreide BSS2000 batterij simulatie software is de IT-M3400 voeding uitermate geschikt voor het simuleren van batterij modules. Specifieke eigenschappen van de batterij kunnen worden geprogrammeerd en daarmee kan vervolgens de elektronica rond de batterij worden getest. De specifieke batterij condities zijn dan heel eenvoudig te simuleren.

Multi Channel ATS systemen

Dankzij de mogelijkheid om verschillende Itech IT-M3400 voedingen parallel te schakelen kan een breed vermogen gebied afgedekt worden. Ook kunnen tot 16 kanalen onafhankelijk van elkaar of synchroon aangestuurd worden met slechts één enkele interface. Mede door het compacte ontwerp maakt dit van de IT-M3400 een uitstekende kandidaat voor inbouw in automatische test systemen om multi kanaals testen uit te voeren.

Ideaal om op grote schaal vermogenselektronica te testen zoals IGBT Power Modules of bi-directionele DC/DC convertoren die veelvuldig gebruikt worden in elektrische voertuigen.

De IT-M3400 serie is uiteraard leverbaar met de gangbare I/O interfaces en compatibel met de meeste communicatie protocollen.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag door naar de datasheet van de IT-M3400.

Zie ook de specificaties van de overige IT-M modellen:

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden