Isotech 989 Black Body Source, de kalibrator voor non-contact koorts thermometers.

Isotech introduceert de vernieuwde black body source model 989. Dit model is uitermate geschikt als referentie voor de kalibratie van zogenaamde medische non-contact thermometers die worden gebruikt voor het vaststellen van lichaamstemperaturen. Zeer actueel met het oog op de Covid-19 regelgeving. De Isotech Black Body Source beantwoord dan ook aan de wereldwijde vraag naar een eenvoudig maar hoog nauwkeurige referentie standaard.

De temperatuur van het 70 mm diameter target kan worden ingesteld van 20°C tot 50°C met een resolutie van 0,01°C en een stabiliteit van 10 mK.

De Isotech Black Body Source 989 is kan geplaatst worden op een statief of aan het plafond gemonteerd worden. Hiermee is deze black body source eenvoudig als permanente referentie op te stellen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld luchthavens en in ziekenhuizen waarbij veelvuldig de lichaamstemperatuur van personen gemeten moet worden.

De optioneel beschikbare verlengingsbuis draagt bij aan een betere uniformiteit en een verminderde gevoeligheid voor tocht en andere effecten op de omgevingstemperatuur.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag door naar de datasheet van de Isotech Black Body Source Model 989. Of neem voor meer informatie contact op met één van onze consultants.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden