Mobiliteit met respect voor het milieu wordt een van de belangrijkste uitdagingen van de 21ste eeuw. De vooruitgang op het gebied van elektromobiliteit speelt zich vooral af op het gebied van ontwikkelingen in batterijtechnologie, het aandrijven van elektromotoren en de vermogenselektronica voor het opladen en ontladen van de batterijen. Cinergia en Comemso slaan de handen in elkaar om een totaal oplossing aan te bieden op het gebied van elektrische voertuig- en laadpaal testen.

De oplossingen van Cinergia en Comemso maken de complexe laadprocessen eenvoudig te analyseren en te testen. De communicatie met een elektrisch voertuig of een laadpunt kan worden gesimuleerd en geanalyseerd. De conformiteit kan met standaarden worden geverifieerd, inclusief de vier meest voorkomende laadstandaarden: AC/DC-CCS Type 1 + Type 2, CHAdeMO en GB / T China.

Met de bidirectionele en bipolaire regeneratieve voedingen van Cinergia kunnen laadpalen en snelladers, de ingebouwde oplader en de batterij worden getest en gesimuleerd. Dit terwijl energie wordt bespaard en het stroomverbruik van het net wordt verminderd. Het vermogensbereik gaat van 7,5kW tot 160kW en kan worden uitgebreid door units in serie en parallel aan te sluiten. Dit maakt het mogelijk om tot een flexibele opstelling te komen die ten allen tijde naar wens geconfigureerd kan worden, en eventueel achteraf uitgebreid kan worden.

Samen kunnen Cinergia en Comemso krachtige en geavanceerde totaaloplossingen leveren voor het succesvol testen van alle facetten in de elektromobiliteit.

Ontdek de talrijke testmogelijkheden in dit document.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden