Mobiliteit met respect voor het milieu wordt een van de belangrijkste uitdagingen van de 21ste eeuw. De vooruitgang op het gebied van elektromobiliteit speelt zich vooral af op het gebied van ontwikkelingen in batterijtechnologie, het aandrijven van elektromotoren en de vermogenselektronica voor het opladen en ontladen van de batterijen. Cinergia en Comemso slaan de handen in elkaar om een totaal oplossing aan te bieden op het gebied van elektrische voertuig- en laadpaal testen.

De oplossingen van Cinergia en Comemso maken de complexe laadprocessen eenvoudig te analyseren en te testen. De communicatie met een elektrisch voertuig of een laadpunt kan worden gesimuleerd en geanalyseerd. De conformiteit kan met standaarden worden geverifieerd, inclusief de vier meest voorkomende laadstandaarden: AC/DC-CCS Type 1 + Type 2, CHAdeMO en GB / T China.

Met de bidirectionele en bipolaire regeneratieve voedingen van Cinergia kunnen laadpalen en snelladers, de ingebouwde oplader en de batterij worden getest en gesimuleerd. Dit terwijl energie wordt bespaard en het stroomverbruik van het net wordt verminderd. Het vermogensbereik gaat van 7,5kW tot 160kW en kan worden uitgebreid door units in serie en parallel aan te sluiten. Dit maakt het mogelijk om tot een flexibele opstelling te komen die ten allen tijde naar wens geconfigureerd kan worden, en eventueel achteraf uitgebreid kan worden.

Samen kunnen Cinergia en Comemso krachtige en geavanceerde totaaloplossingen leveren voor het succesvol testen van alle facetten in de elektromobiliteit.

Ontdek de talrijke testmogelijkheden in dit document.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden