Chroma 61815 Regeneratieve AC Grid Simulatoren

Chroma ATE, heeft haar 61800 serie Regeneratieve AC Grid Simulatoren uitgebreid met drie nieuwe modellen. De 61809, 61812 en 61815 hebben een vermogen van respectievelijk 9kVA, 12kVA en 15kVA. Deze nieuwe modellen zijn volledig regeneratieve, 4 kwadrant, AC Power Sources met een opvallende vermogensdichtheid.

Alle modellen zijn ondergebracht in een 19 inch behuizing van slechts 3U hoog. Deze AC grid simulatoren  zijn geschikt voor simulatie van zowel enkel fase als drie fase AC netspanning. Overigens is ook een DC output mogelijk. Het grote touch screen display geeft de gebruikers een intuïtieve gebruikersinterface om snel meerdere instellingen en bewerkingen uit te voeren.

De 61800 serie regeneratieve AC Grid Simulator is een AC-krachtbron ontworpen voor de meest uiteenlopende elektrische testen.
Met name de bi-directionele power conversie applicaties zoals binnen de EV markt met toepassingen als V2G (Vehicle to Grid), V2L (Vehicle to Load) en V2H (Vehicle to Home) maar ook de Solar markt vragen om dergelijke AC grid simulatoren.

De Chroma 61809/61812/61815 modellen bieden dan ook een complete ver 61815 Datasheetmogens testoplossing voor genoemde applicaties waarbij valt te denken aan; Electric Vehicle Supply Equipment (EVSE), en On Board Charger (OBC), welke dienen te voldoen aan de EVSE-testregelgeving SAE J1772 (AC Level 1, AC Level 2), China OBC-testregeling QC / T 895. Met de regeneratieve functie, optionele AC load functie en geavanceerde programmeer-PLD-functie, kunnen deze modellen voldoen aan de vereisten van testtoepassing met betrekking tot de bidirectionele boordlader (BOBC).

Voor hogere vermogens is er de mogelijkheid om drie eenheden parallel aan te sluiten, waardoor 45kVA-uitgangsvermogen op slechts 9U-hoogte wordt bereikt. Uiteraard zijn er ook de hoog vermogen modellen als de 61830, 61845, de 61860 en de 61800-105 met respectievelijk 30kVA, 45kVA, 60kVA en 105kVA.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden