Chroma 61815 Regeneratieve AC Grid Simulatoren

Chroma ATE, heeft haar 61800 serie Regeneratieve AC Grid Simulatoren uitgebreid met drie nieuwe modellen. De 61809, 61812 en 61815 hebben een vermogen van respectievelijk 9kVA, 12kVA en 15kVA. Deze nieuwe modellen zijn volledig regeneratieve, 4 kwadrant, AC Power Sources met een opvallende vermogensdichtheid.

Alle modellen zijn ondergebracht in een 19 inch behuizing van slechts 3U hoog. Deze AC grid simulatoren  zijn geschikt voor simulatie van zowel enkel fase als drie fase AC netspanning. Overigens is ook een DC output mogelijk. Het grote touch screen display geeft de gebruikers een intuïtieve gebruikersinterface om snel meerdere instellingen en bewerkingen uit te voeren.

De 61800 serie regeneratieve AC Grid Simulator is een AC-krachtbron ontworpen voor de meest uiteenlopende elektrische testen.
Met name de bi-directionele power conversie applicaties zoals binnen de EV markt met toepassingen als V2G (Vehicle to Grid), V2L (Vehicle to Load) en V2H (Vehicle to Home) maar ook de Solar markt vragen om dergelijke AC grid simulatoren.

De Chroma 61809/61812/61815 modellen bieden dan ook een complete ver 61815 Datasheetmogens testoplossing voor genoemde applicaties waarbij valt te denken aan; Electric Vehicle Supply Equipment (EVSE), en On Board Charger (OBC), welke dienen te voldoen aan de EVSE-testregelgeving SAE J1772 (AC Level 1, AC Level 2), China OBC-testregeling QC / T 895. Met de regeneratieve functie, optionele AC load functie en geavanceerde programmeer-PLD-functie, kunnen deze modellen voldoen aan de vereisten van testtoepassing met betrekking tot de bidirectionele boordlader (BOBC).

Voor hogere vermogens is er de mogelijkheid om drie eenheden parallel aan te sluiten, waardoor 45kVA-uitgangsvermogen op slechts 9U-hoogte wordt bereikt. Uiteraard zijn er ook de hoog vermogen modellen als de 61830, 61845, de 61860 en de 61800-105 met respectievelijk 30kVA, 45kVA, 60kVA en 105kVA.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden