Chroma 61815 Regeneratieve AC Grid Simulatoren

Chroma ATE, heeft haar 61800 serie Regeneratieve AC Grid Simulatoren uitgebreid met drie nieuwe modellen. De Chroma 61809, Chroma 61812 en Chroma 61815 hebben een vermogen van respectievelijk 9kVA, 12kVA en 15kVA. Deze nieuwe modellen zijn volledig regeneratieve, 4 kwadrant, AC Power Sources met een opvallende vermogensdichtheid.

Alle modellen zijn ondergebracht in een 19 inch behuizing van slechts 3U hoog. Deze AC grid simulatoren  zijn geschikt voor simulatie van zowel enkel fase als drie fase AC netspanning. Overigens is ook een DC output mogelijk. Het grote touch screen display geeft de gebruikers een intuïtieve gebruikersinterface om snel meerdere instellingen en bewerkingen uit te voeren.

De 61800 serie regeneratieve AC Grid Simulator is een AC-krachtbron ontworpen voor de meest uiteenlopende elektrische testen.
Met name de bi-directionele power conversie applicaties zoals binnen de EV markt met toepassingen als V2G (Vehicle to Grid), V2L (Vehicle to Load) en V2H (Vehicle to Home) maar ook de Solar markt vragen om dergelijke AC grid simulatoren.

De Chroma 61809/61812/61815 modellen bieden dan ook een complete vermogens testoplossing voor genoemde applicaties waarbij valt te denken aan; Electric Vehicle Supply Equipment (EVSE), en On Board Charger (OBC), welke dienen te voldoen aan de EVSE-testregelgeving SAE J1772 (AC Level 1, AC Level 2), China OBC-testregeling QC / T 895. Met de regeneratieve functie, optionele AC load functie en geavanceerde programmeer-PLD-functie, kunnen deze modellen voldoen aan de vereisten van testtoepassing met betrekking tot de bidirectionele boordlader (BOBC).

Voor hogere vermogens is er de mogelijkheid om drie eenheden parallel aan te sluiten, waardoor 45kVA-uitgangsvermogen op slechts 9U-hoogte wordt bereikt. Uiteraard zijn er ook de hoog vermogen modellen als de 61830, 61845, de 61860 en de 61800-105 met respectievelijk 30kVA, 45kVA, 60kVA en 105kVA.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden