De foto hiernaast toont een klant specifieke oplossing van TT&MS BV waarbij een 10 kW DC power supply van Magna-Power, regelbaar tussen 0-800 Vdc, wordt gebruikt als batterij emulator. De speciale EV-connectoren zijn voorzien van een safety interlock welke op hun beurt weer zijn verbonden met het interlock circuit van het DC power supply.

Eén van de belangrijkste redenen is dat een “echte” batterij of accu lang niet altijd voorhanden is. Bovendien is het in dit geval niet nodig om rekening te houden met de relatief lange laad-/ontlaadtijden. Dit door eventueel aanpassingen te doen in de batterijconfiguratie (serie/parallel). Dit biedt een groot voordeel met betrekking tot de testtijd en flexibiliteit.

Batterij/accu spanning, het elektrisch vermogen, een SOC (state of charge) zijn belangrijke eigenschappen van een energy storage device zoals een batterij of accu pakket. Hiervoor kan een batterij emulator in de vorm van een regelbaar, programmeerbaar, DC power supply een enorme uitkomst bieden. Naast een variabele uitgangsspanning zijn er ook batterij emulatoren waarbij naast de Ri ook de volledige, bidirectionele batterij karakteristiek is te programmeren.

We kunnen deze kasten bouwen met spanningen tot 1500V en voor elk gewenst vermogen.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze consultants.

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden