Itech compacte AC en DC Voedingen

De meest recente innovatieve ontwikkelingen bij Itech hebben geresulteerd in een nieuwe lijn compacte AC en DC voedingen, de Itech IT-M serie.

De opvallende kracht en ongekende functionaliteit van de Itech IT-M serie power supplies komt tot haar recht in een ultra-compact formaat van slechts ½ rack, 1U. Dit met een vermogen tot maximaal 800W in de DC units en 600W in het AC model.

De flexibele modulaire architectuur maakt parallel “stapelen” in een master/slave configuratie mogelijk.

Multi-Channel

Dankzij het doordachte multi-channel ontwerp van de IT-M serie is het mogelijk om tot wel 16 x 16 units volledig onafhankelijk van elkaar aan te sturen. Dit multi-channel ontwerp en de beschikbare rack mount kits maken de IT-M ook geschikt voor ATE test opstellingen.

De complete Itech IT-M serie

De IT-M serie bevat de volgende producten;

 

De introductie van de Itech IT-M serie power supplies mag nu al een grote doorbraak in de geschiedenis worden genoemd.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze consultants.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden