Itech compacte AC en DC Voedingen

De meest recente innovatieve ontwikkelingen bij Itech hebben geresulteerd in een nieuwe lijn compacte AC en DC voedingen, de Itech IT-M serie.

De opvallende kracht en ongekende functionaliteit van de Itech IT-M serie power supplies komt tot haar recht in een ultra-compact formaat van slechts ½ rack, 1U. Dit met een vermogen tot maximaal 800W in de DC units en 600W in het AC model.

De flexibele modulaire architectuur maakt parallel “stapelen” in een master/slave configuratie mogelijk.

Multi-Channel

Dankzij het doordachte multi-channel ontwerp van de IT-M serie is het mogelijk om tot wel 16 x 16 units volledig onafhankelijk van elkaar aan te sturen. Dit multi-channel ontwerp en de beschikbare rack mount kits maken de IT-M ook geschikt voor ATE test opstellingen.

De complete Itech IT-M serie

De IT-M serie bevat de volgende producten;

 

De introductie van de Itech IT-M serie power supplies mag nu al een grote doorbraak in de geschiedenis worden genoemd.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze consultants.

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden