Voor het testen van schakelkasten zijn door onze klant een aantal unieke functies en eisen gedefinieerd voor de benodigde draagbare testkast. TT&MS heeft in nauw overleg met de eindgebruiker hiervoor een klant specifieke oplossing mogen ontwikkelen.

De wens van de klant was om de testkast flexibel in te kunnen zetten in het test lab en op de productievloer. Dit voor zowel de korte functietest en de langere duurtest, waarbij het instellen van de verschillende functies voor de gebruiker relatief eenvoudig moet zijn.

Uiteindelijk is deze klant specifieke testkast samengesteld met een 6kW DC power supply van Magna-Power, een timer relais, een digitale counter, zekering automaten, verschillende schakel- en druk componenten en een extra contact-rail op de achterzijde. De toegepaste safety switch is verbonden met het interlock circuit van het DC power supply. Met deze oplossing wordt het testen van de schakelkasten zowel handmatig als automatisch mogelijk gemaakt.

De foto toont deze klant specifieke draagbare testkast van TT&MS BV waarbij een 6 kW DC power supply van Magna-Power, regelbaar tussen 0-250Vdc, wordt gebruikt in een productie testopstelling. Het geheel is ingebouwd in een robuuste 19” inch transport koffer.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze consultants. Zij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden