Voor het testen van schakelkasten zijn door onze klant een aantal unieke functies en eisen gedefinieerd voor de benodigde draagbare testkast. TT&MS heeft in nauw overleg met de eindgebruiker hiervoor een klant specifieke oplossing mogen ontwikkelen.

De wens van de klant was om de testkast flexibel in te kunnen zetten in het test lab en op de productievloer. Dit voor zowel de korte functietest en de langere duurtest, waarbij het instellen van de verschillende functies voor de gebruiker relatief eenvoudig moet zijn.

Uiteindelijk is deze klant specifieke testkast samengesteld met een 6kW DC power supply van Magna-Power, een timer relais, een digitale counter, zekering automaten, verschillende schakel- en druk componenten en een extra contact-rail op de achterzijde. De toegepaste safety switch is verbonden met het interlock circuit van het DC power supply. Met deze oplossing wordt het testen van de schakelkasten zowel handmatig als automatisch mogelijk gemaakt.

De foto toont deze klant specifieke draagbare testkast van TT&MS BV waarbij een 6 kW DC power supply van Magna-Power, regelbaar tussen 0-250Vdc, wordt gebruikt in een productie testopstelling. Het geheel is ingebouwd in een robuuste 19” inch transport koffer.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze consultants. Zij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden