TT&MS heeft voor Moba een klant specifieke 20kVA AC power supply van Elettrotest geleverd. Deze wordt ingezet voor het genereren van een stabiel, maar regelbaar 50Hz en 60Hz AC grid. De toegepaste AC power supply is geschikt voor een uitgangsspanning van 0-150Vrms en 0-300Vrms L-N, en inzetbaar in enkel en drie fasen toepassingen.

Deze speciale uitvoering is voorzien van diverse drie fasen aansluitingen en wordt door de eindgebruiker ingezet voor de noodzakelijke testen tijdens de productie en bij het samenstellen van het complete systeem. Hiervoor dienen verschillende AC grid condities te worden nagebootst. Dit om een goed en betrouwbaar functioneren van de eindproducten, wereldwijd, te kunnen garanderen.

Om praktische reden is de AC power supply in een, speciaal ontwikkelt, stalen frame geplaatst. Hierdoor is deze geschikt voor vervoer door middel van een heftruck. Het verplaatsen binnen de verschillende productielocaties is het vervoer hierdoor gegarandeerd snel en veilig.

AC power supplies worden onder andere ingezet in toepassingen waarbij een stabiele en schone (lage THD) netspanning nodig is. Bij veel toepassingen is het wenselijk om zowel de uitgangsspanning als netfrequentie te kunnen variëren. Naast het generen van een schone netspanning worden AC sources ook ingezet voor het bewust genereren van harmonische vervorming of andere power quality gerelateerde events.

Deze specifieke oplossing is onderdeel geweest van het RTLZ programma ‘How it’s done’, klik hier voor het item.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze consultants.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden