TT&MS heeft voor Moba een klant specifieke 20kVA AC power supply van Elettrotest geleverd. Deze wordt ingezet voor het genereren van een stabiel, maar regelbaar 50Hz en 60Hz AC grid. De toegepaste AC power supply is geschikt voor een uitgangsspanning van 0-150Vrms en 0-300Vrms L-N, en inzetbaar in enkel en drie fasen toepassingen.

Deze speciale uitvoering is voorzien van diverse drie fasen aansluitingen en wordt door de eindgebruiker ingezet voor de noodzakelijke testen tijdens de productie en bij het samenstellen van het complete systeem. Hiervoor dienen verschillende AC grid condities te worden nagebootst. Dit om een goed en betrouwbaar functioneren van de eindproducten, wereldwijd, te kunnen garanderen.

Om praktische reden is de AC power supply in een, speciaal ontwikkelt, stalen frame geplaatst. Hierdoor is deze geschikt voor vervoer door middel van een heftruck. Het verplaatsen binnen de verschillende productielocaties is het vervoer hierdoor gegarandeerd snel en veilig.

AC power supplies worden onder andere ingezet in toepassingen waarbij een stabiele en schone (lage THD) netspanning nodig is. Bij veel toepassingen is het wenselijk om zowel de uitgangsspanning als netfrequentie te kunnen variëren. Naast het generen van een schone netspanning worden AC sources ook ingezet voor het bewust genereren van harmonische vervorming of andere power quality gerelateerde events.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze consultants.

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden