De IT6000B serie bi-directionele regeneratieve voedingen van Itech

Dat de bi-directionele DC power supply eindelijk volwassen is geworden bewijst Itech met haar nieuwe, 2 kwadrant, IT6000B serie. De IT6000B serie bi-directionele regeneratieve voedingen (unipolair) van Itech zijn eigenlijk twee apparaten in één: zowel een DC voeding (supply) als een DC belasting (load). Het regeneratieve ontwerp draagt vervolgens ook nog eens bij aan een forse energie besparing.

De Itech IT6000B is leverbaar in zes spanning bereiken beginnend bij 80Vdc tot maar liefst 2.250Vdc. De serie bestaat nu uit 56 modellen met een vermogen van 5kW oplopend tot 144kW. Door master / slave schakeling van modellen is een maximaal vermogen mogelijk van 1152kW.

De IT6000B serie bi-directionele regeneratieve voedingen beschikt over de CC, CV, CR en CP operating modes.
Verder beschikt deze bi-directionele programmeerbare voeding over een standaard ingebouwde arbitrary golfvorm generator. Elke simulatie met wisselende test spanningen is eenvoudig te programmeren en vervolgens ook op te slaan in het interne geheugen. Speciaal voor de automotive applicaties is de IT6000B voeding al voorzien van ingebouwde spanningsvormen conform DIN 40839, ISO-16750-2 en ISO21848. Tevens ondersteunt de IT6000B de import van LIST files via de USB poort aan de voorzijde.

Het Bi-directionele concept met een instelbare interne weerstand (Ri) maakt de voeding ook geschikt als batterij emulator. En met de optionele BSS2000 software kunt u eenvoudig batterij profielen simuleren. Ook Solar Array Simulator (SAS) is mogelijk inclusief MPPT. Met de optionele SAS software kunnen eenvoudig solar panel arrays worden gesimuleerd. Op deze wijze is het testen van Solar Inverters heel eenvoudig.

Voor uitgebreide specificaties van de IT6000B serie bi-directionele regeneratieve voedingen verwijzen wij u graag naar de datasheet of neem contact op met één van onze consultants.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden