FCS3000 brandstofcel simulatie software

De FCS3000 brandstofcel simulatie software is door Itech ontworpen om echte brandstofcelsystemen te vervangen door een simulatie platform. Op deze wijze kunt u efficiënt onderzoek doen naar hybride voortstuwingssystemen en gedistribueerde energie zonder daadwerkelijk gebruik te hoeven maken van de brandstofcel en waterstof.

In combinatie met de Itech IT6000C bi-directionele DC voeding of het IT6000B regeneratieve energiesysteem kan, met deze FCS3000 brandstofcel simulatie software, nauwkeurig de karakteristieke polarisatie curve van de brandstofcel stack worden gesimuleerd. De simulatie biedt tijdens het experimenteel testen een veel grotere flexibiliteit en veiligheid. Daarnaast is de installatie technisch gezien een stuk eenvoudiger en voordeliger te realiseren. Tegelijkertijd biedt de gegevensrapportage een belangrijke ondersteuning voor theoretisch onderzoek.

De kracht van deze FCS3000 simulatie software komt tot uiting bij onder andere het vaststellen van het benodigde vermogen en economische prestaties van de applicatie. Denk hierbij aan applicaties als het karakteriseren van een DC-DC power conversie module en de power control unit. Of, in het geval toegepast binnen Elektrische Voertuigen, het algehele voorstuwingsysteem. Op basis van de genoemde Itech bi-directionele voedingen is een maximaal vermogen realiseerbaar tot 1.152kW bij een werkspanning van 80V tot maar liefst 2250V.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de brochure of neem contact op met één van onze consultants.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden