De Itech SAS1000 zonnepaneel simulatie software

De Itech SAS1000 zonnepaneel simulatie software is een optie bij geselecteerde snelle Itech DC voedingen. De combinatie maakt het mogelijk om verschillende soorten zonnepanelen te simuleren onder wisselende licht en temperatuur omstandigheden. Op deze wijze kunnen solar inverters eenvoudig worden getest op efficiëntie, maximum power point tracking (MPPT) en ook schaduw werking. Met de ingebouwde test normen als de EN50530 / Sandia / NB/T32004 / CGC/GF004 / CGC/GF035 SAS-module, kan op eenvoudige wijze de verschillende testen worden uitgevoerd inclusief het genereren van de rapportage.

De SAS1000 software is te combineren met de Itech IT6000C en IT6000B serie, de IT-M3400, de IT-M3600 serie en de IT6500 serie. Dit geeft u een brede mogelijkheid voor wat betreft de verschillende vermogens (tot >1MW) en spanningen tot 2250V

Met deze software krijgt u ook de mogelijkheid van het simuleren van schaduw op een array zonnepanelen. Het is ook mogelijk om tot 100 I-V curves met verschillende temperatuur en lichtsterkte op te slaan in het interne geheugen. Met de tabel/sequentie mode kan vervolgens elke gewenste curve voor een bepaalde tijd worden gesimuleerd. Dit zien we vooral terug bij langdurige testen van inverters onder verschillende klimaat omstandigheden.

Naast de SAS1000 software is er ook de SAS1000M versie beschikbaar waarbij er tot 20 voedingen gelijktijdig kunnen worden aangestuurd. Hiermee is het dus mogelijk om meerdere strings van de inverter te voeden met verschillende solar array simulatie bronnen.

Voor meer informatie over de software verwijzen wij u graag door naar de brochure.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden