Vitrek introduceert de nieuwe PA920 serie vermogensmeters en daarmee wordt een nieuwe standaard neergezet voor wat betreft de meet nauwkeurigheid in het meten van elektrische vermogens. Deze power analyzer is uitgerust met breedband golfvorm-digitizers met geavanceerde rekencapaciteit voor een uiterst concurrerende prijs.

De PA920 bestaat uit een mainframe met 4-slots voor verschillende power analyzer kanalen. De mogelijkheden voor wat betreft de kanalen variëren in nauwkeurigheid, bandbreedte en interne stroomshunt bereiken. Elk kanaal heeft zijn eigen digitizer en FPGA voor alle berekeningen. Alle resultaten van de verschillende kanalen worden samengebracht in het mainframe voor verdere berekeningen en weergave op het grote touchscreen kleuren display. Naast de meetkanalen is er ook een kaart beschikbaar voor het meten van de mechanische energie van een motor in de vorm van torque en speed.

Hoge nauwkeurigheid Vitrek PA920

Met de Ultra high precision Twin shunt (UT) kanalen wordt een basis nauwkeurigheid gerealiseerd van 0.024% voor vermogensmetingen en daarmee is deze unit de meest nauwkeurige power analyzer in zijn prijsklasse. Binnen de PA-900 serie van Vitrek heeft u overigens de keuze uit 20 verschillende kanaal configuraties. Heeft u meer als vier kanalen nodig? Dit is eenvoudig te realiseren door meerdere mainframes te koppelen. Dit tot maximaal 400 kanalen.

Eenvoudige bediening

Het hoge resolutie display zorgt er voor dat de Vitrek PA920 uiterst eenvoudig te bedienen is. De meetresultaten kunnen eenvoudig zichtbaar worden gemaakt in de vorm van numerieke weergave maar ook middels een golfvorm display. U kunt ook efficiency berekeningen en bijvoorbeeld harmonische berekeningen uitvoeren. Door middel van een vrij programmeerbaar “custom display” kunt u zelfs de weergave van uw metingen geheel naar eigen wens programmeren. Zo kan de weergave perfect gepersonaliseerd worden voor elke specifieke applicatie.

De unit beschikt ook over een uitgebreid aanbod van geïntegreerde normeringstesten. Denk hierbij aan Standby power metingen, de EN60034-2-1:2014 norm voor het meten aan motor drives en avionics metingen als de Airbus ABD0100 en Boeing 787B3-0147. Al met al dus een bijzonder veelzijdige power analyzer geschikt voor de meest veeleisende applicaties.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de Vitrek PA920/910.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden