Promotiepakketten van Rohde&Schwarz

Rohde&Schwarz heeft een aantal promotiepakketten samengesteld voor haar gehele lijn aan digitale oscilloscopen. Op deze wijze krijgt u 34% tot 52% korting op een super complete oscilloscoop.

Hierbij twee voorbeelden van de beschikbare promotiepakketten:

De RTA4K-COM is een 4 kanaals, 1GHz digitale oscilloscoop. Deze wordt nu geleverd met MSO (digitale kanalen) optie, Arb Generator optie, Frequentie Response Analyzer, power analyzer en alle mogelijke trigger opties (protocol analyzer) voor Euro 9.990,- Dat is 52% van de basisprijs inclusief alle opties.

De RTH1K-COM4 is een RTH 1004 oscilloscoop, 500MHz, 4 kanalen, inclusief digitale kanalen en een uitgebreide bundel aan trigger mogelijkheden, segmented memory en een spectrum analyzer wordt aangeboden voor een totaalprijs van Euro 6.200,- Dat is 45% goedkoper dan de standaardprijs.

Het onderstaande overzicht voor de producten en kortingen, voor meer informatie over deze producten en datasheets verwijzen wij u graag door naar de product pagina’s.

RTA4K-COM4  € 20.950
€ 9.990
(52% korting)
RTB2K-COM4 € 5.735
€ 3.390
(41% korting)
RTC1K-COM2  € 2.540
€ 1.390
(45% korting)
RTH1K-COM4 € 11.270
€ 6.200
(45% Korting)
RTM3K-54PK € 14.220
€ 7.490
(47% korting

Klik hier voor een gedetailleerd overzicht van de promotiepakketten.

Deze speciale pakketaanbiedingen zijn geldig vanaf 1 oktober 2021 tot en met 22 maart 2022.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden