Magna-Power introduceert de optionele DBx Module voor vrijwel alle series programmeerbare Magna-Power DC-voedingen. Met de DBx Module bereikt het gecombineerde systeem tot 10x minder rimpeling, 24-bits terugleesresolutie en minder dan 5 ppm stabiliteit in de spannings- of stroommodusregeling.

De Magna-Power DBx Module, garandeert een ultrahoge stabiliteit, lage rimpel, hoge precisie en hoge nauwkeurigheid. Geschikt voor de spanning bereiken van 0-10 Vdc tot 0-1.000 Vdc en een stroom bereiken tot 6.000 Adc. Temperatuur gestabiliseerde regelaars en een fluxgate gelijkstroom transformator (DCCT) zorgen voor een toonaangevende stabiliteit van minder dan 5 ppm in de spannings- of stroom regeling, temperatuurcoëfficiënten tot 0,05 ppm/°C en resolutie tot 24-bits. De productlijn van Magna-Power omvat maar liefst 500+ standaard programmeerbare DC power supplies in het vermogens bereik van 1.5kW tot 3.000kW+. De bediening van deze power supplies is mogelijk via het front paneel, via de analoge I/O connector of via RS232. Optioneel zijn er de digitale interfaces als LXI TCP/IP Ethernet, IEEE-488 GPIB, USB en RS-485.

Deze DBx Module maakt de DC power supplies van Magna-Power uitermate geschikt als magneetvoeding voor bijvoorbeeld de High energy energetische fysica (HEP), Fundamental research en medische toepassingen. Hieronder vallen ook de besturingen van dipool, quadrupole en stuurmagneten voor deeltjesversnellers. En zeker ook in de hoogvermogen toepassingen waarbij het gebruik van een lineaire voeding niet praktisch of gewenst is.

Voor meer informatie over de DBx module verwijzen wij u graag door naar de datasheet, of neem contact op met één van onze consultants.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden