Op dinsdag 16 en woensdag 17 februari 2021 vindt de derde editie van het Energy Storage Event plaats. Dit jaar betreft het een digitaal event met technische presentaties van 45 minuten. De voorgaande edities was de presentatieduur 25 minuten, u krijgt dit jaar dus nog meer kennisoverdracht.

En uiteraard is TTMS ook dit jaar weer van de partij

Wij zullen een presentatie geven over Batterij en Fuel Cell emulatie. Wat zijn de voordelen van emulatie voor uw testopstelling? Want wat als u uw opstelling wilt testen maar de benodigde batterij is niet voorhanden? Of uw huidige batterij heeft nog niet de gewenste State Of Charge (SOC)? Of wellicht wilt u het piekvermogen bepalen van een opstelling om uiteindelijk de minimaal benodigde capaciteit van een batterij of Fuel Cell te kunnen bepalen? Wilt u überhaupt met “zware” batterijen gaan slepen? Of een complete Fuel Cell installatie opbouwen? Los van alle gevaren zijn dit best wel specialistische en kostbare opstellingen waarbij flexibiliteit lang niet altijd vanzelfsprekend is.

Er zijn tegenwoordig goede emulatoren beschikbaar waarmee u snel en eenvoudig een batterij of Fuel Cell kunt emuleren. Dit voor vermogens van enkele watts tot in de MWatt en spanningen vanaf  enkele mV tot 2.250V. Naast een minder complexe testomgeving biedt emulatie een veilige en vooral flexibele manier om uw applicatie te testen.

In onze presentatie zal nader worden ingegaan op welke wijze en waarmee een batterij en fuel cell is te emuleren en welke voordelen dit met zich meebrengt voor u.
Indien uw werk gerelateerd is aan Batterijen en Fuel Cells dan mag u dit digitale event gewoon niet missen.

Schrijf u nu gratis in.
Na inschrijving ontvangt u een overzicht van alle presentaties die u kunt volgen.

Energy Storage Event

Het Energy Storage Event informeert u met een breed programma presentaties over energieopslag en applicaties rond energie opslag. De neutrale kennisoverdracht door specialisten in deze specifieke branche brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met het aangescherpte beleid voor de verduurzaming van de economie, de verdere opkomst van wind- en zonne-energie en de continue door ontwikkeling van batterijen, ontstaan er nieuwe business cases voor energieopslag. Het Energy Storage event zorgt ervoor dat u hiervan op de hoogte blijft.

Bekijk het volledige programma van het Energy Storage event.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden