De nieuwe NGU lijn DC voedingen van R&S bestaat uit een 2 kwadrant NGU201 en een 4 kwadrant NGU401 DC voeding van 60W gecombineerd met een 6,5 digit DMM.

De voedingen hebben lineaire eindtrappen om een minimale ruis te garanderen. Daarnaast zijn de uitgangen zwevend, galvanische geïsoleerd en beschermd tegen overbelasting of kortsluiting.

De NGU beschikt over precisie meetmogelijkheden en een zeer hoge acquisitie snelheid voor het meten van spanning, stroom en vermogen. Door middel van de feedback-amplifier technologie is de NGU nauwkeurig tot in het nano Ampère gebied. Elke 2uS kan er een meting verricht worden waardoor zelfs de meest kortstondige pieken geregistreerd worden. De voedingen combineren deze uitzonderlijke prestaties met een zeer snelle schakeltijd en een minimum aan overshoot bij het in- en uitschakelen van de belasting.

R&S NGU201

De bi-directionele R&S NGU201 kan met positieve en negatieve stromen overweg. Het instrument is specifiek ontwikkeld voor het testen en simuleren van laad- en ontlaadcycli van batterij cellen. De voeding schakelt naadloos van source naar sink mode en heeft een regelbare uitgangsimpedantie.

Met de batterij simulator functie van de NGU201 kan elk batterij model en bijhorende conditie geconfigureerd worden. Ideaal om analyses te doen van batterij gevoede apparatuur zoals mobiele telefoons of IoT apparaten.

R&S NGU401

De bipolaire R&S NGU401 is bruikbaar in alle 4 kwadranten. Positieve en negatieve stromen maar ook spanningen zijn hierbij mogelijk. De voeding kan hierdoor onder andere perfect ingezet worden voor het testen en karakteriseren van halfgeleiders. Zowel in de doorlaatrichting als in sper zonder polariteitsaanpassingen te moeten doen. De NGU401 beschikt hier bovenop ook over een externe modulatie ingang voor het simuleren van storingen of onstabiele condities.

Dankzij de extreem hoge nauwkeurigheid en snelle hersteltijd bij veranderende belastingen zijn de R&S NGU voedingen perfect geschikt voor de meest uitdagende toepassingen waarbij lage vermogens en hoge resolutie noodzakelijk zijn.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de Rohde&Schwartz NGU201/401.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden