Meatest heeft een tweetal programmeerbare RTD temperatuursimulatoren ontworpen voor de simulatie van op weerstand gebaseerde temperatuursensoren.

De Meatest M631 is een hoge nauwkeurigheid RTD simulator met een bereik van 16Ω tot 400kΩ. Dit model heeft een basis nauwkeurigheid van 0,01 °C, met een resolutie van 0.001°C. De decadebank zelf bestaat uit uiterst stabiele folieweerstanden, geschakeld door middel van relais wat resulteert in een temperatuurcoëfficiënt van 1 ppm/°C. De M631 kan gebruikt worden als RTD temperatuur sensorsimulatie (temperatuurstand in graden Celsius of Fahrenheit) en als een standaard weerstanddecadebank. De decadebank gebruikt een interne voeding met een zeer laag ruisniveau. Deze simulator is ook inzetbaar bij AC-toepassingen.

Ook de Meatest M641 is een programmeerbare RTD-simulator maar met bereik van 10Ω tot 300kΩ. Dit model heeft een basis nauwkeurigheid van 0,1°C en een resolutie van 0.001°C. De simulator bestaat uit “High load” weerstanden, uitgeschakeld door middel van relais. De Meatest M641 kan als RTD temperatuur sensorsimulatie (temperatuurstand in graden Celsius of Fahrenheit) of als standaard weerstanddecadebank worden gebruikt. De M6xx-serie is gemaakt om weerstandskalibratie zo eenvoudig mogelijk te maken. Het duidelijke LCD-scherm toont alle gerelateerde parameters, inclusief de totale nauwkeurigheid.

Alle functies zijn op afstand te bedienen via een RS232-, USB-, LAN- of GPIB-interface. Hierdoor is de M6xxx serie uitermate geschikt voor toepassing in een geautomatiseerde (ATE) omgeving. Op deze manier is de kalibratie-/testfase in veel gevallen te vereenvoudigen met als gevolg een vermindering in de kalibratie-/testtijd.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden