NF corporation zet met de HSA serie bipolaire versterkers een nieuwe standaard neer voor het nauwkeurig reproduceren van de meest complexe golfvormen. Met een externe signaalgenerator kunnen de golfvormen worden versterkt tot 150Vp-p met vaste waarden van 1x, 10x, 20x en 50x. Ook is een variabele versterking mogelijk tussen één- en driemaal de input. De versterkers beschikken over een bandbreedte van DC tot 1Mhz. Ook hebben ze een hoge schakelsnelheid van 475V per microseconde en een zeer lage uitgansimpedantie die regelbaar is. Er zijn in deze serie drie modellen met maximaal 3Ap-p, 6Ap-p en 12Ap-p.

Door het bipolaire ontwerp van de HSA serie is de versterker operationeel in alle 4 kwadranten. Dit maakt het mogelijk om stroom te leveren en te absorberen bij zowel positieve als negatieve spanningen. De HSA is hierdoor uitermate geschikt om inductieve en capacitieve belastingen aan te sturen.

Functionaliteit

De versterkingsfactor van de HSA kan traploos en nauwkeurig worden ingesteld met behulp van een precisie potentiometer. Indien er hogere spanningen vereist zijn kunnen twee versterkers door middel van een gebalanceerde opstelling gekoppeld worden. Met de DC bias uitgang kan er eenvoudig een offset worden meegegeven aan de versterkte golfvorm. Om een veilig gebruik te garanderen en schade aan de versterker te voorkomen is de NF HSA serie uitgerust met een overspanning- en overbelastingbeveiliging.

Toepassingen

De NF corporation HSA serie bipolaire versterkers zijn breed inzetbaar voor het aansturen van de meest uitdagende toepassingen. De vierkwadrant mogelijkheid maakt de unit geschikt voor applicaties als impedantie metingen aan capaciteiten, spoelen, trafo’s en batterijen.

De vraag naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van meerlaagse keramische condensatoren voor toepassingen in de automobiel industrie stijgt snel. De beoogde capaciteit wordt groter met een zo klein mogelijke behuizing.  In combinatie met een frequentie analyzer leent de HSA versterker zich uitermate goed voor het ontwikkelen, testen en karakteriseren van deze condensatoren.

Ook voor het opmeten van resonantie karakteristieken van piezo elektrische elementen of het evalueren van de hysteresis curve bij magnetische materialen kan deze versterker perfect dienst doen.

Samengevat is de HSA van NF Corporation is een zeer complete versterker die inzetbaar is onder de meest veeleisende omstandigheden.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de NF corporation HSA serie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden