Itech, leverancier van Power testoplossingen heeft met de IT7800 serie een opvallende lijn met programmeerbare, hoog vermogen,  AC/DC voedingen uitgebracht. De Itech IT7800 programmeerbare AC/DC voedingen leveren een vermogen tot 15 kVA in een slechts 3U hoge behuizing. Dit bij een spanningsbereik van 0-350 V L-N en binnenkort ook geschikt voor 0-500V L-N. Wat direct opvalt is het intuïtieve touch screen welke garant staat voor een vlotte bediening. Tevens is de Itech IT7800 voorzien van een ingebouwde vermogensmeter en golfvormgenerator waarmee naast diverse golfvormen ook harmonische vervorming is te programmeren. Door de units Master-Slave parallel te schakelen maakt dit configuraties mogelijk tot maar liefst 960 kVA.

Bijzonder is het feit dat de Itech IT7800 over 4 uitgangsmodes beschikt. Naast de AC, DC en AC + DC modes is ook de DC+AC mode beschikbaar. Zo zijn dus een AC grid + DC offset en een DC grid + AC rimpel te genereren. Dit voor zowel 1- als 3 fase applicaties. Met de opvallend nieuwe “reverse phase” functie wordt de standaard 350Vac verdubbeld tot 700Vac.

De STEP, LIST en PULSE mode maakt de Itech IT7800 series geschikt voor het simuleren van wisselende AC en DC grids. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld kortstondige PQ events. De analyse en simulatie tot de 50e harmonische en de programmeerbare uitgangsimpedantie maakt de Itech IT7800 geschikt voor vele applicaties waaronder ook de standaard IEC testen. Remote bediening is mogelijk via de standaard USB/CAN/LAN en digitale I/O interfaces.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de product pagina, de datasheet of neem contact op met één van onze consultants.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden