Voor de DC voedingen van Magna-Power, waarbij een geïntegreerde blocking diode (optie +BD) niet beschikbaar of gewenst is, biedt de +BDx Module een turn-key rack-mount oplossing met de volgende specificaties;

  • Volledig geïntegreerd en gesloten koellichaam en ventilatorkoeling
  • Geschikt voor spanningen tot 1.200Vdc en stromen tot 1.200A
  • Gebruikers I/O statusfeedback inclusief temperatuur alarm status
  • Remote sensing terminal
  • Universele één fase actieve-Power Factor Correctie

 

De +BD en +BDx optie worden aanbevolen voor toepassingen waarbij een aanzienlijke terug levering van energie kan optreden en waarbij de optredende DC-spanning de uitgangsspanning van de voeding kan overschrijden. Voorbeelden van dergelijke applicaties zijn DC-motoren / -aandrijvingen, batterij- en condensatorladingen en elektromagneten.

De productlijn van Magna-Power omvat maar liefst 500+ standaard programmeerbare DC voedingen in het vermogensbereik van 1.5kW tot 3.000kW+, in een spanningsbereik van 0-5Vdc tot 0-10.000Vdc en een stroombereik van 0.2Adc tot 24.000Adc!

Bediening van deze voedingen is mogelijk via het frontpaneel, via LXI TCP/IP Ethernet, IEEE-488 GPIB, USB en RS-485 of via een 37 pins geïsoleerde analoge I/O.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden