Magna-Power, toonaangevend leverancier van hoog vermogen, programmeerbare, DC voedingen tot >3 MW, heeft aan de SL-Serie maar liefst 18 nieuwe, 10kW, 1U hoge modellen toegevoegd. De nieuwe units hebben nominale spanningen tot 1500 Vdc en nominale stromen tot 250 Adc.

De complete SL-serie kenmerkt zich door 1U hoog, 19 inch brede programmeerbare DC-voedingen met een hoge vermogensdichtheid. Hierdoor is de SL serie uitermate geschikt voor, meer kanaals, rack-mount integraties, op vol vermogen en bij omgevingstemperaturen van -25°C tot 50°C. Leverbaar vanaf 1.5kW tot nu dus 10kW.

De SL-serie heeft standaard front panel bediening, een 37-pin connector voor geïsoleerde analoge en digitale I/O en een RS232 interface. Tevens is er remote interface software beschikbaar. Voor toepassing in ATE omgevingen is er een IVI driver ontwikkeld.

De beschikbare opties zijn onder andere LXI TCP/IP Ethernet Interface (+LXI), IEEE-488 GPIB Interface (+GPIB), USB Edgeport (+USB), en High Slew Rate Output (+HS) voor snelle spanningswisselingen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet of neem contact op met één van onze consultants.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden