H&H, fabrikant van een indrukwekkende lijn met elektronische belastingen en vier kwadrant voedingen, heeft speciaal voor het testen van high-current DUTs zoals brandstofcellen en batterij cellen, de nieuwe SCL-serie ontwikkeld. Deze elektronische Single Cell load kan een aangesloten spanningsbron belasten tot 1.200 A bij een minimale ingangs-spanning van slechts 600 mV (standaardmodellen) of zelfs vanaf 0 V (SCL ZV).

Deze serie is leverbaar met een spanningsrange van 0-12V en 0-40V en geschikt voor stromen van 400A, 800A en 1.200A. Voor nog hogere stromen zijn meerdere loads parallel te schakelen in een master – slave configuratie. De verschillende modellen zijn ondergebracht in een compacte 19″ behuizing van slechts 2 U hoog.

Uiteraard heeft de SCL serie de standaard functies van CC, CV, CR, CP mode. En de gecombineerde functies als CC+CV, CR+CC+CV, CP+CC+CV, CV+CC. Daarnaast hebben deze modellen een aantal functies specifiek behorende bij high current DUT’s. Waaronder het bepalen van de interne DC-weerstand van de aangesloten DUT conform bijvoorbeeld DIN EN 61951, DIN EN 61960. Ook is deze SCL serie voorzien van een discharge functie, een modulator functie in het frequentie bereik van 0.1 Hz … 10 kHz en een datalog functie voorzien van een time stamp.

Voor remote bediening zijn vrijwel alle voorkomende interfaces standaard aanwezig. RS-232, USB, LAN, CAN en Analoog. GPIB is optioneel.

Voor meer informatie over de Single Cell Load verwijzen wij u graag door naar de datasheet, of neem contact op met één van onze consultants.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden