TT&MS BV heeft haar power divisie weten uit te breiden met de nieuwste QL serie van H&H. Deze QL serie is een volledig nieuwe lijn met bipolaire voedingen met nieuwe functionaliteit, welke afhankelijk van het model in 2 of 4 kwadranten kan functioneren.

De bipolaire voedingen uit de QL-serie hebben een “SOURCE” en “SINK” mode wat betekent dat het apparaat zowel als voeding en als elektronische belasting kan worden gebruikt. Naast gebruik als DC bron is de 4-kwadrant uitvoering ook geschikt als AC-bron. Tevens is de QL-serie inzetbaar als analoge versterker, geschikt voor capacitieve en inductieve belastingen.

Dergelijke voedingen worden gebruikt bij het testen van een breed scala aan Energie Storage Devices (charge/discharge), motoren, laders of spoelen. Het standaard portfolio biedt apparaten met 2 of 4 kwadranten tot 3.600 W. Een opvallende functie is de “modulator” waarmee in CC- of CV-modus een sinusvorm, blokgolf-, driehoekig of willekeurig signaal is te moduleren. Frequentie en modulatiediepte zijn instelbaar. Daarnaast is de QL serie geschikt voor het bepalen van een interne weerstand Ri van een DUT. Maar als simulator is in de QL serie modellen ook een Ri te programmeren en zijn charge/discharge parameters te definiëren.

Standaard zijn de units analoog aan te sturen of remote programmeerbaar via LAN, CAN, RS232 en USB.

Voor meer informatie over deze bipolaire voeding verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden