De Pacific Power AFX-serie bestaat uit een reeks krachtige AC-, DC- en AC+DC-compatibele schakelende voedingen met een vermogensbereik van 6kVA tot 180kVA. Alle AFX-modellen beschikken over een 1-fase, split fase en een 3-fase uitgangsconfiguratie, volledig onafhankelijk van elkaar in te stellen. Het spanningsbereik is uitgebreid tot 333VLN/576VLL.

Het brede frequentiebereik van de AFX loopt van 1Hz tot 3000Hz en ondersteunt zowel 400Hz vaste frequentie als de 360Hz-800Hz ‘wild’ frequentie voor in de avionica toepassingen.

Deze voedingen zijn ontwikkeld met de nadruk op prestaties, energie-efficiëntie, installatiegemak en een gebruiksvriendelijk bedieningsinterface. De controller uit de AFX-serie biedt zowel handmatige als volledig programmeerbare besturing. Mede door de uitgebreide mogelijkheden en met behulp van het moderne gebruikersinterface is de AFX-serie makkelijk in te zetten voor zowel eenvoudige als geavanceerde AC en DC vermogenstoepassingen en testopstellingen.

De geavanceerde stroomconversie van de AFX-serie wordt gerealiseerd door digitaal gestuurde hoogfrequent puls breedte modulatie toe te passen. Dit resulteert in een koele, stille en efficiënte werking in een compact formaat . De AFX serie is uitgerust met standaard analoge en digitale I/O-functies, een scoopfunctie voor het vastleggen van spannings- en stroomgolfvormen, een programmeerbare uitgangsimpedantie en harmonische analysemetingen. Bediening vanaf een webbrowser via LAN of USB wordt ook ondersteund via de ingebouwde webserver van de AFX.

Met een volledige controle over spanning, stroom, frequentie, vermogen, fasehoek en harmonische vervorming is geen enkele uitdaging te groot voor de Pacific Power AFX.  De instrumentatie is geschikt voor AC conformiteitstesten van transformatoren, UPS testen, DC lader testen of het simuleren van AC en DC spanningsnetten en storingen.

Veranderen de testvereisten in de toekomst en zijn er grotere vermogens nodig? Dan kunnen bestaande opstellingen eenvoudig worden uitgebreid met extra units. Op die manier worden de kosten van nieuwe investeringen tot een minimum beperkt.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de Pacific AFX.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden