Als een hoge netvoedingskwaliteit ertoe doet, is de nieuwe LMX-serie van Pacific Power het antwoord. De lineaire versterkers in de LMX-serie stroombronnen zijn ongeëvenaard in hun vermogen om zuivere golfvormen met een extreem lage vervorming te produceren die vereist zijn voor de meest veeleisende AC Test Power-toepassingen. De LMX-serie is een uitstekende bron van stabiele wisselspanning over een frequentiebereik van 15 tot 5.000 Hz. De uitgangsfrequentie is kwartskristal gestabiliseerd en wisselspanningen zijn mogelijk tot 600V.

De stand-alone modellen variëren van 500VA tot 6kVA. Voor hogere uitgangvermogens kunnen meerdere units parallel worden geschakeld om systemen te creëren die variëren van 8kVA tot 30kVA. De LMX reeks biedt zowel enkelfase als driefasige modellen.

Naast de technische specificaties is veel nadruk gelegd op een laag akoestisch geluid, installatiegemak, gebruiksgemak en veiligheid. De uitgebreide besturings- en bedieningsfuncties zorgen voor een hoge mate van inzetbaarheid en voor een veelzijdigheid aan toepassingen voor de gebruiker.

Toepassingen die kunnen variëren van eenvoudigere applicaties zoals het testen van frequentieregelaars voor het aansturen van pompen en fans. Maar ook voor complexe radartoepassingen in de aerospace en defence sector zijn er meer en meer grotere vermogens in een compact formaat vereist. De LMX-serie speelt in op deze behoefte door een ongeëvenaarde signaal kwaliteit te bieden met uitgebreide controle over spanning, stroom, frequentie, fasehoeken en transiënts. De uitzonderlijk grote bandbreedte (50kHz), gecombineerd met een lage uitgangsimpedantie en hoge Crest factor specificaties geven de LMX-serie de mogelijkheid om uitgangsvermogen van hoge kwaliteit en lage vervorming te produceren bij de meest dynamische belastingen.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de Pacific LMX.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden