De wereld van de power applicaties ontwikkeld zich razendsnel en de eisen en wensen van de benodigde instrumentatie worden steeds hoger. Om aan de wensen en eisen van de markt te voldoen zoekt TT&MS continu naar nieuwe leveranciers en producten zodat we ook voor die speciale applicaties oplossingen kunnen aanbieden.

Na in 2021 de fabrikant ISEG te hebben toegevoegd met een breed assortiment hoogspanningsvoedingen is TT&MS erin nu opnieuw in geslaagd om twee leveranciers toe te voegen aan het pakket. Wij kunnen met gepaste trots melden dat per januari 2022 de instrumenten van Pacific Power en Zenone verkrijgbaar zijn bij TT&MS.

Pacific Power ontwikkeld technisch geavanceerde, betrouwbare AC- en DC-voedingen. De producten van Pacific variëren in vermogen van 500VA tot meer dan 625kVA. De instrumentatie wordt gebruikt in Power Line Conditioning, frequentieconversie en programmeerbare AC en DC testtoepassingen. Uniek van deze leverancier zijn met name de regeneratieve voedingen tot 1000Hz met een spanningsbereik van 440Vrms l-n en 760Vrms l-l (AMX) en de lineaire AC voedingen uit de LMX Series met een frequentie bereik tot 5kHz (harmonische tot 50kHz) en een vermogen tot 30kVA.

Het productengamma van Zenone omvat statische AC- en DC stroomgeneratoren tot 50kA, 1- en 3-fasige frequentieomvormers tot 1MVA, 1- en 3-fasige programmeerbare AC Sources tot 1MVA, hoog vermogen bipolaire DC Sources tot 1200V en 1MW, hoog vermogen regeneratieve DC Sources en AC Loads tot 500kVA.

Weer een aanvullingen op het al brede assortiment van voedingen bij TTMS waarbij we nu voor nog meer extreme applicaties u van oplossingen kunnen voorzien.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden