De Itech IT-M3900C is een regeneratieve en compacte DC voeding en wederom een innovatie op het vlak van veelzijdigheid en precisie. Deze lijn is een mooie aanvulling op het al bestaande bi-directionele DC gamma van Itech en dekt het gebied van 2kW tot 12kW. Dit in zeer compacte behuizingen van slechts 1U hoogte bij 6kW en 2U hoogte bij 12kW. Er is een uitgebreid aanbod spanning bereiken beschikbaar van 10V tot wel 1500V wat de IT-M3900C inzetbaar maakt voor de meest uiteenlopende applicaties.

De belangrijkste functionaliteit van dit DC power systeem is het combineren van een bi-directionele voeding met een regeneratieve elektronische belasting in één behuizing. Naargelang de omstandigheden gaat de IT-M3900C automatisch en snel schakelen tussen voeding en belasting met een minimum aan stroom en spanning overshoot. Tijdens het dienst doen als belasting zorgt het regeneratieve ontwerp ervoor dat 95% van de energie wordt gerecupereerd op het spanningsnet. Dit betekent een behoorlijke besparing op de elektriciteitskost en de warmteontwikkeling in de IT-M3900C wordt tot een minimum herleid.

Het IT-M3900C regeneratieve power systeem is modulair en flexibel ontworpen om een breed gebied aan applicaties af te dekken. Meerdere units kunnen simultaan of onafhankelijk ingezet worden voor multi-channel toepassingen. Indien er grotere vermogens nodig zijn kunnen de voedingen makkelijk parallel worden geschakeld. Op die manier kan er eenvoudig een multi functioneel systeem gebouwd worden voor zowel hogere vermogenstoepasingen als voor meerkanaalsapplicaties.

Dankzij het bi-directionele karakter en de variabele uitgangsimpedantie kan de ITECH IT-M3900C uitstekend ingezet worden als batterij emulator.  Met de batterij simulatiefunctie kunnen verschillende batterij profielen aangemaakt worden door de spanning, capaciteit, interne weerstand en de SOC (State of Charge) in te stellen. Ook is er de mogelijkheid om zonnepanelen te simuleren. Met al deze functionaliteit kan de IT-M3900C samen met een ITECH grid emulator uitstekend dienst doen bij het opzetten en simuleren van een microgrid bestaande uit thuisbatterijen, EV batterijen en zonnepanelen.

De IT-M3900C serie is leverbaar met de gebruikelijke communicatie interfaces en compatibel met de meeste communicatie protocollen.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de IT-M3900C

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden