Meatest heeft de M-9010 / M9010+, een Multi function Calibrator voor elektrische grootheden geïntroduceerd. Deze, elektrische kalibrator, kenmerkt zich door een basis nauwkeurigheid van 10ppm voor het model M-9010+ en 35ppm voor het model M-9010. En is daarmee uitermate geschikt als universele standaard voor elektrische kalibraties op kalibratie en kwaliteitslaboratoria.

Met de M-9010 serie calibratoren  is het mogelijk om een groot deel van de workload af te dekken. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld multimeters tot 6,5 digit, Ohmmeters, Ampère meters/stroomtangen, vermogensmeters en vermogensanalyzers, energiemeters, transducers, isolatietesters, procesmeters en oscilloscopen. De relatief hoge belastingsstroom van 50mA maakt deze calibrator ook geschikt voor de kalibratie van analoge meters.

Naast de standaard golfvormen kan de M-9010 ook harmonisch vervormde signalen genereren zoals nodig bij de kalibratie van power quality analysers. De M-9010 en M-9010+ beschikken over respectievelijk een 20A en 30A stroombron waarmee de kalibratie van vermogens-/energiemeters tot 287kW of zelfs 1.575kW mogelijk wordt. Verder kunnen isolatietester tot 1.5kV en oscilloscopen tot een frequentiebereik tot 1.1 GHz (optie SC1) worden gekalibreerd met deze nieuwe serie Multi function calibratoren.

Aan de andere kant zijn alle populaire functies beschikbaar, waaronder de mogelijkheid tot volledige transducer- en externe sensorkalibratie (rekstrook, druk, torsie, kracht, enzovoorts). De ingebouwde multimeter, geschikt voor VDC, IDC, R en Frequentie, is hiervoor tegelijkertijd beschikbaar met de source functies.

Bij het ontwerpen van de M-9010 kalibrator is goed nagedacht over de gebruikers vriendelijkheid. Dit heeft geresulteerd in een instrument waarmee kalibraties eenvoudig en ongecompliceerd zijn uit te voeren. Elke functie heeft zijn speciale knop en alle relevante details zoals totale onzekerheid, limieten of verbindingsschema worden weergegeven op een groot LCD-scherm.

Bediening

De M-9010 / 9010+ kan ook op afstand worden bediend via RS-232, GPIB, USB of Ethernet en dus onderdeel zijn van een geautomatiseerde oplossingen (volledige communicatie-API wordt beschreven in de gebruikershandleiding) of in het WinQbase/Caliber geautomatiseerde kalibratiesystemen van Meatest.

Bekijk voor meer informatie de datasheets van de Meatest 9010 en de Meatest 9010+.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden