Höcherl & Hackl GmbH, leverancier van hoogwaardige elektronische belastingen heeft haar productlijn uitgebreid met de TRL serie, een 1.000W regeneratieve elektronische belasting.

De TRL serie kenmerkt zich door een drietal stille, relatief kleine, DC loads. Mede daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in een ontwikkel-/laboratoriumomgeving. Ze vereisen geen vaste installatie, maar kunnen eenvoudig in het stopcontact worden gestoken waarbij de opgenomen energie niet wordt omgezet in warmte maar wordt terug geleverd aan het AC grid. De TRL serie is leverbaar in een 80V/60A, 400V/15A en 1.200V/5A versie.

Stadaard is de TRL serie voorzien van Load en Sense aansluiting aan zowel de voor- als achterzijde. De basis operating modes zijn CC, CV, CR, CP. Daarnaast zijn de volgende gecombineerde operating modes beschikbaar; CC+CV, CR+CC+CV, CP+CC+CV, CV+CC.

De moderne bediening via een briljant 4,3″ touchscreen geeft de gebruiker een comfortabel smartphone gevoel. De TRL-serie wordt ook standaard geleverd met veel data-interfaces, alleen GPIB is optioneel.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden