De GE&EL+ vAC/DC unit van Cinergia is de meest complete en veelzijdige converter op de markt als regeneratieve AC/DC voeding, belasting en versterker. Het is de hele catalogus van Cinergia in één apparaat.

Een Grid Emulator (GE), een Electronic Load (EL) en een DC Bi-directionele voeding(B2C). Een drie fase vier kwadrant voeding die ook als versterker gebruikt kan worden. En deze unieke combinatie is nu ook uitgevoerd met Siliciumcarbide technologie. Hierdoor ontstaat een unieke oplossing die geschikt is voor de meeste testtoepassingen in hernieuwbare energie, Power HiL, smartgrids, batterijen en elektrische voertuigen.

Door de SiC technologie zien we uiteraard ook wijzigingen in de specificaties. Zo is de bandbreedte van de grid emulator nu 1000Hz in plaats van 400Hz en kunnen we harmonische vervormingen programmeren tot 5kHz. Daarnaast is zowel de rimpel van de uitgangsspanning als van de uitgangsstroom aanzienlijk verbeterd door de hogere schakelfrequentie. En ook de efficiëntie van deze unit is verbeterd ten opzichten van de IGBT versie.

Op dit moment is de unit alleen nog maar verkrijgbaar in de 50kVA uitvoering maar binnenkort verwachten wij ook de andere modellen te mogen introduceren met deze technologie.

Al met al een prachtige ontwikkeling voor een nog veelzijdiger instrument in de toepassingen van grid emulatie, elektronische belastingen en bi-directionele voedingen.

Voor uitgebreide specificaties van dit product verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden