Itech zet met de IT-M3900B Regeneratieve DC Power Systemen een nieuwe innovatieve en geavanceerde technologie in de markt. Deze IT-M3900 combineert een bi-directionele voeding en een volledig onafhankelijk te bedienen regeneratieve elektronische belasting in één behuizing. Met één druk op de knop kan er eenvoudig geschakeld worden tussen beide functies. In belasting functionaliteit zorgt het regeneratieve karakter van de IT-M3900B ervoor dat de geabsorbeerde energie wordt teruggevoerd aan het lokale net met een hoge efficiëntie tot 95%. Deze eco-vriendelijke opzet beperkt de warmteontwikkeling tot een minimum en draagt bij om de elektriciteitskosten aanzienlijk terug te dringen. Dit maakt dat van de IT-M3900B opnieuw een baanbrekend hightech product en een uitstekende aanvulling op het al bestaande bi-directionele gamma van Itech.

Compact en Flexibel inzetbaar

Het IT-M3900B regeneratieve power systeem is flexibel en modulair ontworpen. Met als resultaat een ultra-compacte behuizing voor een vermogens van 2 tot 6kW, 1U hoog en 12kW, 2U hoog. Om een zo groot mogelijk gebied aan applicaties af te dekken is er keuze uit 25 modellen met een spanningsrange van 10V tot maar liefst 1500V en stroom bereiken tot wel 1020A. De IT-M3900B serie is modulair ontworpen om zo meerdere eenheden te stapelen of in een rack in te bouwen. De gebruiker heeft de mogelijkheid om een zo een meerkanaals voedingen te ontwerpen met gesynchroniseerde uitgangen of door een master/slave parallel schakeling het vermogen te vergroten.

Deze Itech voeding/belasting combinatie is uitgerust met veel functionaliteit zoals onder andere een batterij emulator en een batterij cyclus tester. Het IT-M3900B power systeem beschikt ook over voorgeprogrammeerde conformiteitstesten van de meeste gangbare standaarden in de automobiel sector. Onder ander voor het testen van onderdelen zoals bi-directionele On Board Chargers (B-OBC) en bi-directionele DC/DC convertors die tegenwoordig bij de nieuwste elektrische wagens terug zijn te vinden.

De IT-M3900B serie wordt standaard geleverd met een LAN, CAN en USB interface. Een GPIB interface en de combinatie RS232 / analoog interface zijn optioneel.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de IT-M3900B.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden