De IT-M3900D compacte programmeerbare DC voedingen brengen precisie en power samen in een verrassend compacte behuizing. Slimme engineering maakt het mogelijk vermogens tot 6kW te herbergen in een behuizing van slechts 1U rackhoogte. De 12kW modellen hebben een vergelijkbare power density en komen in een compacte behuizing van 2U hoogte. De IT-M3900D serie is beschikbaar in een groot aantal spanning bereiken tot 1500V en stroom bereiken tot wel 1020A. Het powerflex principe van Itech zorgt voor een breed regelbereik binnen het beschikbare vermogen waardoor de voeding flexibel in te zetten is voor meerdere applicaties.

Door het modulair ontwerp van de IT-M3900D serie kan er eenvoudig een multifunctioneel en compact testsysteem gebouwd worden met meerdere kanalen, simultaan of onafhankelijk van elkaar te bedienen. Zijn er grotere vermogens nodig dan kan er op een vlotte manier tot 16 kanalen parallel worden geschakeld in een master/slave combinatie zonder dat dit invloed heeft op de specificaties. Het IT-M3900D testsysteem kan op die manier flexibel ingezet worden voor zowel meerkanaals- als hoge vermogenstoepassingen. Denk hierbij aan een ATE opstelling voor het testen van DC/DC convertoren.

Voor het testen van de laadcyclus van batterijen beschikt de IT-M3900D over een batterij-functie. Hierbij kunnen parameters zoals spanning, stroom, capaciteit en laadtijd worden ingesteld en gemonitord.. Indien er parameters overschreden worden stopt de voeding de laadcyclus, zo wordt een veilige manier van werken gegarandeerd.

De IT-M3900D is eenvoudig te bedienen en programmeren. De unit beschikt uiteraard ook over een List-mode voor het bouwen en uitvoeren van op maat gemaakte DC golfvormen. Deze functie biedt de mogelijkheid om spanning en stroom te definiëren in functie van de tijd waarbij ook de stijg- en daaltijden instelbaar zijn.

Vergelijkbaar met de bi-directionele uitvoeringen – de IT-M3900B en IT-M3900C – wordt ook deze IT-M3900D serie standaard geleverd met de gebruikelijke communicatie interfaces en compatibiliteit met de meeste communicatie protocollen.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de IT-M3900D.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden