Itech heeft met de IT8200-serie een regeneratieve programmeerbare AC/DC elektronische belasting op de markt gebracht. En wederom een load met indrukwekkend specificaties.

Deze elektronische AC/DC belastingen zijn regeneratief. Hierdoor wordt het vermogen niet omgezet in warmte maar wordt de energie terug geleverd aan het elektriciteitsnet. Dit is milieuvriendelijk, bespaart op de elektriciteitskosten en ook op de koelingskosten. De units vanaf 6kVA kunnen zowel in enkel fase als drie fase werken. In 3 fase AC mode heb je weer de mogelijkheid van zowel ster (Y) als delta (Δ) grid configuraties.

De operating modes in AC-belasting zijn; Constant Current, Constant Resistance, Constant Power, Constant Apparent Power, Constant Current + Constant Resistance en RLC mode. In CE-mode kunnen meerdere circuit topologieën worden gesimuleerd, zoals enkel fase gelijkrichting, RLC- en parallelle RLC-circuits. De crest factor is instelbaar van 1.414 ~ 5.0. Daarmee is deze regeneratieve IT8200 serie bijzonder geschikt voor het testen van V2G, EVSE, PCS, UPS, omvormers, enz. In DC mode ondersteund de Itech IT8200 maar liefst 9 operating modes, waaronder CC, CR, CP, CV en combinaties hiervan.

De IT8200-serie regeneratieve programmeerbare AC/DC elektronische belastingen bestaat uit 6 modellen; een 3 en 5kVA enkel fase unit en een 6, 9, 12 en 15kVA enkel of drie fase unit. Doormiddel van het parallel schakelen van de 15kVA units kunnen we installaties creëren tot 960kVA. Het LCD-aanraakscherm met grafische gebruikersinterface kan worden gebruikt om verschillende golfvormen, waaronder willekeurige golfvormen, direct te definiëren en te bewerken. Het is een ideale keuze voor R&D-testen en productie-testen en voor toepassing in een ATE omgeving.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden