Wij hebben een uitgebreid assortiment aan instrumentatie beschikbaar van een twintigtal fabrikanten die wij vertegenwoordigen in de Benelux. Daarnaast ruilen we wel eens instrumentatie in die niet langer bij onze klanten wordt gebruikt. Deze instrumentatie stellen we onder voorwaarden ook beschikbaar voor verhuur.

Heeft u voor een project kortstondig specifieke instrumentatie nodig kijk dan eens op onze website voor de instrumentatie die bij ons beschikbaar is. Of laat ons weten wat uw wensen zijn via info@ttms.nl of door te bellen naar: +31 (0) 252 621080.

Verhuur DC Voedingen
Verhuur AC Voedingen
Verhuur DC Belastingen
Verhuur AC Belastingen
Verhuur Bi-directionele DC Voedingen
Verhuur Regeneratieve DC Voedingen
Verhuur Regeneratieve AC Voedingen
Verhuur Regeneratieve DC Belastingen
Verhuur Regeneratieve AC Belastingen
Verhuur Vierkwadrant Voedingen
Verhuur Vermogensversterkers

Voor een beperkt segment aan instrumentatie bieden wij ook langdurige huur of huurkoop mogelijkheden aan. Laten we eens kijken wat er voor uw applicatie mogelijk is.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden